Haberler

Kural ihlalleriyle dolu kaza! Şans eseri ölen olmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da tır ve iki otomobilin karıştığı kazada otomobillerden biri takla atarken diğeri yol kenarında bulunan bahçeye daldı. Hiçbir yaralının olmadığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Ankara'da bir tır sürücüsü, virajı dönmek için duran otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil takla atarken, kazaya karışan diğer araç ise yol kenarında yeşil alana devrildi.

SÜRATLE GELEN TIR 2 ARACI KAZAYA SÜRÜKLEDİ

Kaza, Beypazarı ilçesi Kırbaşı Mevkiinde meydana geldi. Sola dönmek üzere sinyal veren otomobile rağmen süratini düşürmeyen tır, ters yönden sollama yapmak isterken iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir otomobil takla atarken diğer araç ise direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan park alanına girdi. Kazada can kaybı veya yaralanma olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beypazarı Otomobil Güvenlik 3-sayfa Kırbaşı Ankara trafik Güncel Kaza Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Ö AKGÜN:

Kamyonun önünden sola dönen araç kusurlu. Niye 3e bölünmüş sosyal medya ki ?

Yanıtla1711
Gokhan Ozkan:

Sola dönen araç sinyal vermediyse kusurlu, verdiyse bile aynaya zamanında bakmadığı için yine kusurlu, kamyon şehir içinde 50 km hız sınırı olan ara yolda aşıri hızlı, en az 80-90 km gibi bir hızda o yüzden o da kusurlu, adam zamanında sol sinyal verdiyse ekstra kusurlu, sağa dönen araç da yolu kontrol etmeden çıkış yaptığı için kusurlu.

Yanıtla45
Gerard Dirivia:

Hepsinin kafası iyi, üçü de kusurlu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title