Haberler

Tokat'ta Motosiklet Yangını, 'Hayalet Sürücü' Film Sahnelerini Hatırlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Tokat'ın Turhal ilçesinde Arda Akman'ın kullandığı motosiklet, seyir halindeyken aniden alev aldı. Alevler yola sıçrarken, Akman motosikletten hızla inerek güvenli bir alana geçti. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle yangın söndürüldü. Olay kask kamerası ile kaydedildi ve sosyal medyada 'Hayalet Sürücü' filmindeki sahnelere benzetildi. Şans eseri kimse yaralanmadı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşanan bir olay, sinema severlere 2007 yapımı "Hayalet Sürücü" filmini hatırlattı.

İlçeye bağlı Turgut Özal Caddesi'nde seyir halinde olan Arda Akman idaresindeki motosiklet, motor kısmından aniden alev aldı. Alevler kısa sürede motosikletten yola sıçradı ve tehlikeli anlar yaşandı. Akman, hızla motosikletinden inerek güvenli bir alana geçti. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle yangın tüpü ve su kullanılarak alevler söndürüldü. Yaşanan bu olay, Akman'ın kask kamerasına anbean yansıdı. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, "Hayalet Sürücü" filmindeki sahneleri andıran anlar sosyal medyada dikkat çekti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet 3-sayfa trafik Sinema Turhal tokat Trafik 3.Sayfa Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title