Haberler

Ticari Araçla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Feci Şekilde Can Verdi, 14 Kişi de Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te hafif ticari araçla çarpışan otomobilin sürücüsü öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Gaziantep'te hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 14 kişi yaralandı.

OTOMOBİL, TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞTI

Bektaş Yan idaresindeki 27 KD 309 plakalı otomobil, Sani Konukoğlu Bulvarı Tugay Kavşağı'nda Murat Koçak yönetimdeki 27 LT 781 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobil sürücü olay yerinde hayatını kaybetti, aralarında çocukların da bulunduğu 14 kişi yaralandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen Bektaş Yan'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Murat Koçak Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İSMO:

Bu araçları trafikten çeksinler artık yeter. Bu kadar insanımızı yitirdik hiç bir güvenlik sistemi olmayan teneke yığınlarının içinde.

Yanıtla07
Oğuz:

SURİYELİLERİ BAŞIMIZA BELA EDENE OY YOK KURTARANA OY VAR ÖĞRETMEN MUHARREME OY VAR ALLAH ŞAHİT BEN VATANIMI BU SURİ IRAK AFGANLARA SATANLARDAN OLMAYACAĞIM SANDIKTA TAMAM DİYİP BU VAHŞİLERİ BAYRAM TATİLİNE GİDEBİLDİKLERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERECEĞİM

Yanıtla02
aa:

Ama meclis başkanı oldum diye kafam da boşalmadı. demis dili sürcmüs. . . kafam bostu doldu zannetmeyin diyecekmis. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title