Haberler

Traktörüne binen çiftçi neye uğradığını şaşırdı! Binlerce sinek aracın içini sardı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da tarlasında çalışmak için traktörünün başına geçen çiftçi, aracın içerisindeki binlerce sinekle karşılaşmasının ardından neye uğradığını şaşırdı. Sinekleri eliyle temizlemeye çalışan vatandaşın çabası da boşa çıkarken kendisini korumak için ağzını ve kulaklarını kapattı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen ilginç olayda traktörüne binen çiftçi sinek sürpriziyle karşılaştı.Aracın içini saran binlerce sinekle mücadele etmek hiç kolay olmadı.

AĞZINI VE KULAĞINI BEZLE KORUMAYA ÇALIŞTI

Polatlı'da çiftçilik yapan bir vatandaş, tarlasında çalışmak için traktörünün başına geçti. Aracın tavanının, camlarının ve direksiyonunun binlerce sinekle kaplandığını fark eden çiftçi neye uğradığını şaşırdı.

Sinekleri eliyle temizlemeye çalışan vatandaşın çabası da boşa çıktı. Sürekli hareket halindeki sineklerden korkan vatandaş ağzı ve kulağını bez ile kapatarak korunmaya çalıştı.

Sineklerin çevredeki besi çiftliklerinden kaynaklandığı iddia edildi. O anlardan geriye ise cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Polatlı Güncel Ankara Yaşam 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

HABERCİ:

Kullanılan kimyasallar sayesinde biri giderken diğeri çoğalıyor

Yanıtla062
Hek Tor:

Bu yıl herşey değişti vallaaa... Daha geçen yıla kadar sineğe fısssst diye birazcık sprey sıktığımda nalları dikiyordu, bu yıl sprey sıkmaktan satın almaktan neredeyse iflas edeceğim, ben zehirlenip öleceğim, onlar ölmüyor, aksine benimle dalga geçercesine hep te kulağıma konuyorlar. Halbuki kulaklarım da temiz ama...

018
druen:

siyah beyaz cizglili sivri sinekler mi? hani bill gates in ülkemizde saldıgı genetigi değiştirilmiş sivrilerden. tarım orman bakanlıgı bu konuda ne diyor..

Yanıtla639
YalancıSavar:

ses sistemine ver yüksek müziği hepsi kaçacaktır :))

Yanıtla124
Ayhan Sayin:

Sıcaktan yazık serin yeri bulunca sinekler ne yapsın

Yanıtla313
Nuri Aga:

Kapak resimde traktör mavi renk videoda sinek dolu olan kırmızı renk....

Yanıtla13
ekrem celebi :

cahıl olmayalım..

00
GEREDELİ 41Li:

Açık suda akşamdan sabaha kadar oluşuyor, ancak buna rağmen hareketsiz olan su kapılarında hayvanları sulamak amaçlı iyi niyetli yapılan işler bile ALEYHİMİZE olmakta. AÇIKTA SU BIRAKMAYIN! DİKKAT ??

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title