Haberler

Yolun ortasındaki yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı

Güncelleme:
Abone Ol

Tunceli'de seyir halindeyken yolda yaralı serçe gören Cihan Karaca'ya, aracı durdurarak serçeyi almak istediği sırada kamyon çarptı. Hastaneye kaldırılan Karaca'nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenilirken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Tunceli'de yolun ortasında yaralı serçe gören Cihan Karaca isimli vatandaş araçtan inerek serçeyi kurtarmak isterken bir kamyonun çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, Tunceli-Elazığ karayolu Aktuluk Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Arkadaşıyla karayolunda seyir halindeyken yolda yaralı serçe gören Cihan Karaca isimli vatandaş, aracı durdurarak serçeyi yoldan almak için hamle yaptı. Karayoluna çıkan Karaca'ya hareket halindeki kamyon çarptı. Olayda Karaca yaralanırken, sürücünün haber vermesi üzerine kaza yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karaca daha sonra ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Karaca'nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kazanın ardından sürücü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Tunceli Güncel trafik Yaşam Güvenlik Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Alkurt:

İşte insanlık, Allah şifa versin güzel kardesim

Yanıtla10271
Güven önemlş:

keşke dikkatli yaklaşsaydı yola. Allah bu güzel kalbi korusun

5193
Bandorma:

İnşallah kısa zamanda iyileşir… Helal olsun yüreğine

3158
Bilirkişi:

Trafikte olabilecek en dengesiz en yanlış manevra ile önce geri geri gidiyor sonra virajda durup araçtan iniyor yaya olarak bu sefer en yanlış hareketi yapıyor. Başına güneş geçmiş olabilir sağlıklı değil. Altın yürekli tamam ama beyinde kullanılması gereken bir organdır.

Yanıtla9162
Marko Apostolidis:

işte gazi oldu....

517
1gerceklerinsesi:

Abi her zaman diyorum bizim canımız daha mı değersiz? Bir keresinde bir kedi 10 metrelik ağaçta mahsur kaldı. Beni zorla cıkartacaklar oraya. Yahu abi kedininki can da benim canım değerli değil mi? Bu dayı canına değer vermiyormuş anlaşılan

Yanıtla5586
Güven önemlş:

sen anlamazsın merhamet bir duygudur, tüm canlılar için geçerlidir. bazı insanlarda fazlasıyla vardır. senin tersi

5168
Hakan Ak:

Direk yola atlaması gelen tırı görmemesi demek olacağı varmış Allah yardımcısı olsun bu dünyada hep böyle şeyler iyi insanları bulur

Yanıtla1081
Ejderha Dövmeli Herif:

Ne olacağı varı kardeşim. Amma kadercisiniz adam yola atlıyor kader diyorsunuz. Pes.

2235
Erdal_19:

Allah acil şifalar versin bütün iyi insanlara

Yanıtla276
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title