Haberler

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'de bir günde 3 kadın cinayeti işlendi. İstanbul'da akademisyen Aylin Sözer, Kemal Delbe tarafından, Malatya'da Selda Taş evli olduğu Mehmet Taş tarafından, Gaziantep'te Vesile Sönmez ise oğlu Uğur Dönmez tarafından öldürüldü.

Kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet ve istismar haberleri her geçen gün artarken son 24 saatte Türkiye'de 3 kadın, erkekler tarafından öldürüldü.

AYLİN SÖZER YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Maltepe'de yaşayan öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Kemal Delbe isimli erkek tarafından boğazı kesilerek ve yakılarak öldürüldü.

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

SELDA TAŞ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Malatya'da yaşayan Selda Taş, evli olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen Mehmet Taş isimli erkek tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

VESİLE DÖNMEZ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Gaziantep'te yaşayan Vesile Dönmez, şizofreni hastası olduğu iddia edilen oğlu Uğur Dönmez tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Akşam saatlerinde annesi Vesile Dönmez'i rehin aldı. Silah sesini duyanların ihbarının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisini eve kitleyen Dönmez polis ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından teslim oldu.

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

biri:

cinsiyeti her ne olursa olsun adam öldürme cezası idam olmalı.

Yanıtla315
Fırat:

83 milyonluk bir ülkede yaşıyorsunuz 5 milyonluk Kuzey Avrupa ülkesi değil elbet çıkar her gün bir iki manyak.

Yanıtla85
bilincli:

alakasi yok. baska sozler ile bu olayi normal goruyorsun.

12
ANADOLU:

Ne güzeldi yasalarımız önceden aile içine ne polis girerdi ne jandarma. Kadem, kades, mor çatı ,siginma evleri ,aile bakanı ,kolluk güçleri ve adliye kadın iligili büroları yoktu ama kadın cinayetleri de yoktu .2011 yılında bir kanun cıktı adı istanbul sözleşmesi daha sonra her yıl kadın cinayetleri ve boşanmalar tırmanışa geçti ve artarak devam ediyor. Bir aile içine dış yabancı müdahalelerle kadına özgürlük adı altında çıkan bu yasa sadece kadını öldürtmeye , boşanmalara ve cinnete sebeb oldu hala görmeyecekmisiniz

Yanıtla94
REİS:

KADINA ŞİDDET UYGULAMAK NEDİR YA!!! YAZIKLAR OLSUN. ARTIK BUNLARA DUR DEMEK LAZIM.

Yanıtla211
KAYSERİLİ:

Kadınların öldürülmesini şiddetle kınıyorum. Kadınlarımızın erkeklere karşı nasıl davranacaklarını bilmiyorlarki bu kadar kadın cinayetleri işleniyor.

Yanıtla101
gzmltndg:

kız çocuğunuz vardır umarım. kocası dövüp sövüp yakıp öldürürse kızım kocana nasıl davranman gerektiğini bilmiyorsun dersin

26
Aa:

Hak etseler dünyaları veririz ellerine

11
VİCDAN:

Yani diyorsunuz ki kadınlar kocalarına nasıl davranacakları bilmiyorlar bu yüzden de öldürülüyorlar. Çok merak ediyorum nasıl davranmalı kadınlarda bu davranış hatası yüzünden öldürülüyorlar. Lafı yanlış anlayıp evirip çevirmiş olmak istemem ama söylediğiniz cümle son derece yoruma açık. Kadınlar erkeklere nasıl davranmaları gerektiğini bilmedikleri için değil erkekler duracakları noktayı bilmedikleri için ölüyorlar. Başka birinin özgürlüğünün başladığı yerde sizinki biter. Kimse kimsenin canını ne sebeple olursa olsun alamaz. Hasta erkekler tedavi olmalı cinayetlerin sorumlusu hayatı zindan ettikleri kadınlar değil.

00
Merhaba Dünya:

Çocuğunu çöpe, tuvalete attan kadınlarla dolu memleket ülkede her gün onlarca cinayet olayı varken 3 tane cinayeti seçip cinayet ülkede sanki serbest gibi toplumsal algı yapmak için birileri iyi çalışıyor bence. Ha derseniz ki evli olmayan kadınlarla erkeklerin aynı evde bulunması yasaklansın bu türde cinayetlerin oranları bence 0 a düşer. Yine bence ülkede ki cinayet oranlarındaki fazlalığın asıl nedeni şu yol verme ve park meselesi bu yüzden çok fazla cinayet ve suç işleniyor bu çözülmeli.

Yanıtla92
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title