Haberler

Türkiye, kan donduran iki olayla sarsılırken Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım tepki çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye önce Beyoğlu'ndaki sapıklar, ardından Fatih'te işlenen iki kadın cinayetiyle adeta ayağa kalktı. Peş peşe yaşanan olaylar infial yaratırken o saatlerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Teknofest paylaşımı yapması tepki çekti.

Türkiye dün sabah saatlerinde Beyoğlu'nda bir kadına sokak ortasında yapılan tacizin görüntüsünü konuşurken akşam saatlerinde de Semih Çelik isimli kişinin 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdükten yarım saat sonra, aynı yaştaki İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip Edirnekapı surlarından atması ile sarsıldı.

5 KEZ PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

2 genç kızı vahşice katlede Semih Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

KIZININ KOPMUŞ BAŞINI YOLDA GÖRDÜ

Kızının kopmuş başını yolda gören annenin "İkbal, İkbal, Beni yaktın... Allah'ım, yavrum ne yaptılar sana? Canım kızım..." şeklindeki feryatları ise adeta yürekleri dağladı.

BAKAN YERLİKAYA SESSİZ

Söz konusu olay infial yaratırken, gözlerin çevrildiği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yaşanan olayla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Türkiye'nin dehşete kapıldığı saatlerde Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yapılan 'Teknofest' paylaşımı tepki çekti.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNU PAYLAŞTI AMA...

Bakan Yerlikaya, bugün sabah saatlerinde de yapılan uyuşturucu operasyonunun görüntülerini paylaştı. Bakan Yerlikaya'nın bu gönderisinin altına da "Kafayı çekip kadın taciz edenleri, öldürenleri de tekrar bırakmamak üzere almanızı bekleriz", "Sayın bakan güzel ülkemizde dün 2 tane yavrumuzun kafasını kestiler. Niye açıklama yapma gereği duymuyorsunuz?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Teknofest Politika Beyoğlu Türkiye 3-sayfa Toplum Güncel 3.Sayfa Toplum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (112)

Alkurt:

Devlet Büyüklerimiz uyuyor Aile bakanı ise yüzyıllık uykuda. Rahatsız etmeyin... Ya Sabir

Yanıtla138775
VEFA:

Bu memleketi ne hale getirdiniz. Buna sorsan vatansever im der, hatta adını da böyle koyar. Bir yığın saatli bomba aramızda dolaşıyor. Ülkenin en acil meselesi iç güvenlik ve ekonomidir. Bırakın Gazze"yi Filistin'i de bunlara ağırlık verin!...

Yanıtla188588
Emre Bozkurt:

bakanı niye hedef gösteriyorsunuz ? bakan mı işledi bu suçları ? ne biçim haber yapmaya başladınız siz ilk zamanlar tarafsız yayıncılık yapıyordunuz zamanla devleti eleştirel bir hale evrildiniz bu böyle olmaz sizin göreviniz tarafsız habercilik yapmak zaten televizyon kanallarında yeterince taraflı haber yapılıyor sizin göreviniz mi bakanın ne paylaşıp paylaşmadığını paylaşmak ? bu işleri acilen bırakın !

Yanıtla432215
Ahmet null:

Teknofest paylaşımının tepki çektiğine nerden emin oldunuz sayın sahte haber

Yanıtla392230
Özgür Çocuk:

Ben söylüyorum bu ülkeyi Türkler değil küreselciler yönetiyor diye. Sokaktan rastgele bir vatandaş çevir şimdiki durumdan daha iyi yönetir ülkeyi. Tüm kaleler kuşatılmış anlayın artık.

Yanıtla78335
Sebahattin Yakar:

memleket bitmiş bunlar hala.sov derdinde

Yanıtla84276
Emre Ürker:

Çok az kaldı sabır Türkiye kurtuluncaz inşallah tamamen

Yanıtla95228
ufo:

adam reklam peşinde önemli olan bunları önceden engellemek

Yanıtla60200
Seydo:

Boş adam.

Yanıtla72171
Mustafa Kocak:

Adam ilgili olduğu alanlarla ilgili paylaşım yapıyor bunda nevar

Yanıtla15374
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title