Haberler

Tuzla'daki operasyonda polisle şüpheliler arasında çatışma çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Tuzla'da çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışmada bir polis memuru yaralanırken, polisi yaralayan şahıs etkisiz hale getirildi. Şahsın operasyon yapılan çetenin lideri olduğu öğrenildi.

İstanbul'da polis ekipleri bir villaya operasyon düzenledi. Operasyonda villa içindeki şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı.

Olay, İstanbul Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi'nde lüks bir sitede 17.00 sırasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri sitenin içinde bulunan bir villaya operasyon düzenledi. Evde bulunan E.E., F.İ. ve Ç.G. isimli şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda polis ekipleri ile şahıslar arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir polis memuru yaralanırken, polise ateş açan E.E. isimli şahıs etkisiz hale getirildi. Diğer şahıslar F.İ. ve Ç.G. ise yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından ambulans ekipleri olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polis memurunu Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, olay yerinde ölen E.E. ise morga kaldırıldı. Polis ekipleri şahıslarla ilgili tahkikat başlattı.

ŞAHISLARIN BİRÇOK SUÇTAN KAYITLARI MEVCUT

Yapılan GBT kayıtlarında ölen E.E. isimli şahsın kasten adam öldürmek başta olmak üzere toplamda 10 ayrı suçtan, F.İ. dolandırıcılık ve G.Ç. isimli şahısın ise SKM suçundan sabıkası ve atanmaları olduğu tespit edildi. Öte yandan ikametgahta yapılan aramalarda 3 adet tabanca, uyuşturucu ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Tuzla'daki operasyonda polisle şüpheliler arasında çatışma çıktı

POLİS EKİPLERİ GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Olayın ardından polis ekipleri lüks villaların bulunduğu siteye giden caddeleri yaya ve araç trafiğine kapattı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı caddede polis ekipleri caddeye girmeye çalışan araçları tek tek durdurarak kontrol etti.

Tuzla'daki operasyonda polisle şüpheliler arasında çatışma çıktı

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaşanılan saldırıya yönelik 'X' üzerinden açıklama yaptı. Yerlikaya, "Bugün Tuzla ilçemizde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında, polislerimizin üzerine ateş açılmış, açılan ateş sonucu polis memurumuz Adem Köş yaralanmıştır. Operasyonda yaralanan kahraman polisimiz Adem'imize acil şifalar diliyorum. Milletimizin duası seninle. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canları pahasına görev yapan polislerimizi Allah korusun" dedi.

Tuzla'daki operasyonda polisle şüpheliler arasında çatışma çıktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Operasyon Güvenlik 3-sayfa Polis Yaşam Tuzla Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

Ser_hat:

Bu ne cesaret.Farkında mısınız son yıllarda bu çeteler neden bu kadar çoğaldı...

Yanıtla3633
Anty-Partizan:

Cesaret Verenler Var Demek ki...Farm Of TC

11187
MASUMANE3438:

polisimiz yaralanmadan öldürülmeden suçlular paket edimiyor hapse girmiyor bunları canlı ele geçireceğiz diye polisimiz askerimiz ya öluyor yada yararlanıyor yazık degilmi ana kuzularina???

Yanıtla3578
Yıldırım YILDIZ:

Benim düşünceme görede canlı teslim almak sağa sola rahatsızlık vermeye gerek yok .

00
Mücahit Kılıç:

Süslü ile fotosu vardır bununda :)

Yanıtla44387
Deli Dumrul71:

kesin :)

1497
Anty-Partizan:

O da Simdi Bu Foto Ile Hava Atiyordur, Cevresine Bunlari Tanidigini Soyluyordur..

1468
Yalçın Şen:

bu ülkenin adaleti polislerin ölmesine sebep oluyor.

Yanıtla2206
3.DünyaSavaşı:

laiksistem

00
Erkan Can :

kesinlikle.. bugün çatışarak yakalandırlar ve mahkemelerimiz 3 gün sonra serbest bırakacak bunları. çünki hapishanelerimiz düşünce suçu işleyenlerle dolduruldu.

00
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title