Haberler

Ukraynalı genç kadının sır ölümü! Cansız bedeli 1 yıldır kaldığı apartta bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 yaşındaki Ukraynalı kadın 1 yıldır kaldığı apartta ölü bulundu. Birkaç gün önce öldüğü tahmin edilen kadının odasının içki şişeleri, yiyecekler ve kullandığı ilaçlarla çöplüğe dönüştüğü gözlendi.

Manavgat'ın Side Mahallesi'nde meydana gelen olayda 1 yıldır bir apartta kaldığı bildirilen Ukraynalı 28 yaşındaki Valeria Nesterska isimli kadının, birkaç gündür odadan çıkmaması üzerine odasına giden görevli, kapıyı çalmasına rağmen kapı açılmayınca çilingir çağırıp kapıyı açtırdığında genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine Side Jandarma Karakolu ve 112 sağlık ekipleri geldi.

Ukraynalı genç kadının sır ölümü! Cansız bedeli 1 yıldır kaldığı apartta bulundu

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

Valeria Nesterska'nın cesedi, cumhuriyet savcısı, adli tabip ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ukraynalı genç kadının sır ölümü! Cansız bedeli 1 yıldır kaldığı apartta bulundu

OLAY YERİNDE ÇOK SAYIDA İÇKİ ŞİŞESİ VARDI

Jandarma ve 112 ekiplerinin olay yerine geldiğinde genç kadının odasında çok sayıda boş içki şişesi, yiyecek ve etrafa dağılmış ilaçlarla karşılaştığı ve çöplüğü andıran bir odayla karşılaştığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Side Mahallesi Manavgat Jandarma Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

bekir yapici:

avrupa ülkelerine elinizi kolunuzu salliyarak giremezsiniz turist vizeniz doldugunda ülkeyi terk etmek zorundasinizdir yakalandiginizda ceza alir ve atilirsiniz kacak yasayip otelde kalamaz ev kiraliyamaz bir iste calisamazsiniz ev ve is verene agir ceza vardir bizde ise her renk ve irktan insanlar ülkemize kacak veya turist olarak giriyorlar ama ne hesapsa rahatca is tutup yasiyorlar yada kayitli bir isi olmadigi halde bir sekilde oturum aliyorlar tam bir sorumsuzluk ve yönetim zafiyeti.

Yanıtla329
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title