Haberler

Ümraniye'de kadın polisi şehit eden saldırgan böyle yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Ümraniye'de hırsızlık nedeniyle yakalanan bir şüpheli arbede sırasında kadın polisi şehit ederken kanlı saldırının ardından çok sayıda polis tarafından gözaltına alındı. Saldırganın yakalanma anı görüntüleri cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken şahsın suç dosyasının da bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı.

Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu 1 polis memuru şehit olurken, biri polis 2 kişi yaralandı. Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunduğu öğrenilen şahsın polis ekiplerince yakalandığı anlar da ortaya çıktı. Saldırganın yaka paça gözaltına alındığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

OPERASYON SIRASINDA ARBEDE YAŞANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan Y.E.Ç'nin (19), Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. Şüpheli, görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş ederken, kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) da karşılık verdi.

KADIN POLİS KURTARILAMAYARAK ŞEHİT OLDU

Olayda, Yılmaz ve polis memuru K.H.S. ile şüphelinin olay yerinde bulunan annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılırken kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis K.H.S. ile P.G'nin hastanedeki tedavilerinin sürüyor. Polis ekiplerinin çalışmasında zanlı Y.E.Ç. de yaralı şekilde gözaltına alındı. Açıklamada, şüpheli hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından tahkikat işlemlerine başlandığı belirtilerek, "Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve kahraman emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

SALDIRGANIN YAKALANMA ANI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kadın polisi şehit eden 26 suç kaydı bulunan saldırganın yakalanma anı görüntüleri de ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde polislerin saldırganı yaka paça gözaltına alıp merkeze götürdükleri anlar yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Cep Telefonu Hırsızlık İstanbul Ümraniye Güvenlik 3-sayfa Polis Güvenlik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Habib Ergün:

Suç dosyası Bir hayli kalabalık ama dışarıda gezebiliyor o Şehidimin hakkını kim verecek şimdi

Yanıtla1124
Kadir Gndz:

Devlet buna bir bardak su vermesin.

Yanıtla1110
MASUMANE3438:

26 suç kaydı olan adamı dışarıya salan adalette en az bu katil kadar suçlu adaleti bitirdiniz içinden geçtiniz yazıklar olsun

Yanıtla185
Erdal Adil:

acı çektirerek idam..30 sene yatsa ne 40 sene yarda ne olur

Yanıtla176
Bülent Tokmak:

Alçaaaak

Yanıtla249
Suleyman Bayram:

Kısasa kısas bizim ülkemizde yüce ALLAH'ın kanunları olmadığı sürece bunun gibi pislikler hep ürüceyecekler.

Yanıtla340
Tahir Balkan:

sag olarak ele geçirilmeyecekti

Yanıtla139
mehmet adıgüzel:

bir polis abimiz yanlışlıkla kafasina 1 jarjör boşaltamamışmı

Yanıtla131
Koray GENÇ:

Tıbba hizmet için kadavra yapılmalı

Yanıtla129
Dilek Usta:

Eeee salmayın şunları dışarı.

Yanıtla127
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title