Haberler

Üniversiteyi karıştıran taciz! Öğretim üyesinin odasını basan profesör, "Benim olacaksın" diyerek saldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görevli profesör, Kocaeli Üniversitesi'nde çalışan öğretim üyesinin odasına girip "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz" diyerek tacizde bulundu. Taşkınlık çıkaran profesör gözaltına alındı.

Dün saat 12.00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K.'nın odasına girdi.

"BENİM OLACAKSIN"

Ş.K.'nın telefonuna el koyarak "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz" dediği ve Ş.K.'nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdığı iddia edilen B.A., daha sonra odaya giren Ş.K.'nın erkek arkadaşı ile tartıştı.

GÖZALTINDA

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. B.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

ilkcan iyidir:

Bu adamlar bu psikolojisi bozuk insanlar çocuklara ders veriyor

Yanıtla14367
Veysel :

Meselenin dibine indiğinizde o çakma profösörün o koltuğa siyasi torpille geldiğini,hatta prof.- doç. ünvanını bile hak etmeden verildiğini göreceksiniz.Aralarında bir ilişki olmuş ki adam odayı basip ortalığı velvereye vermiş.Karıştırın dibini benim dediklerim çıkacaktır.

Yanıtla49313
Vahdettin Bayram:

diploma cehaleti gidermiyor...biliyor ki yeterince ceza almayacak.....

Yanıtla15297
Doğrucu Davud:

bakın takip edin o asistan kızımıza diğer profesörler doçentler falan hepsi tavır koyacaklar. Bu profesör milleti bir birini bu konularda aşırı sahiplenir. Bu asistan kızımızın haklarını YÖK ten birileri takip etmeli korumalı.

Yanıtla43258
qqclicks :

ve bu arada öğrencisine nasıl uygunsuz bir davranışta bulunduğunu hiç bir çekinme olmaksızın anlatan bir profesörü de görmüştük bir tv programında. ama bu profesör anlattıklarına rağmen ülkemizde epey itibat görüyor. eğitim neyi alıyor neyi bırakıyordu?

Yanıtla27266
Ben ve sen:

Profesor olmus ama insan olamamis.

Yanıtla9282
hüseyin avni kumru:

İnsan olarak doğmuş, sonra profesör olmuş. Bu okumuş hali Allahtan. Birde cahil kalsaydı, tüm memleketi gezerdi.

3126
Murat Hizli:

Profesör kendinde bu gücü ve yetkiyi gördüyse(yanlis olmakla birlikte)bu asistaninda mezuniyeti arastirilmali

Yanıtla19265
FURKAN YÜCEL:

Aynen öyle herşeyi şaibeli o kadının

13152
Furkan:

Profesör bunu yaparsa,cahil ne yapmaz!!!

Yanıtla10222
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title