Haberler

Sevgilisini boğarak öldüren genç, öz annesinin ihbarıyla kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Cennet Tuğba Tokbaş, erkek arkadaşı Recep Berkay H. tarafından boğularak öldürüldü. Şüpheli, cinayetten sonra evine gittiği annesinin polise ihbar etmesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

Dün gece saat 23.00 sıralarında, Yunusemre Mahallesi 6409 Sokak'ta bulunan apart dairesinde; Pamukkale Üniversitesi resim öğretmenliği 4'üncü sınıf öğrencisi Cennet Tuğba Tokbaş ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Recep Berkay H. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışma sırasında Recep Berkay H., Tokbaş'ı elleriyle boğarak, öldürdü. Ardından da daireden çıkıp, aynı mahallede yaşayan ailesinin evine gitti.

ANNESİ OĞLUNU İHBAR ETTİ

Recep Berkay H. annesine kız arkadaşıyla tartıştıklarını, aralarındaki boğuşmanın ardından Tokbaş'ın evin salonunda hareketsiz kaldığını söyledi. Anne, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cennet Tuğba Tokbaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, işsiz olduğu öğrenilen Recep Berkay H.'yi ailesinin evinde gözaltına aldı.

Yapılan incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pamukkale Üniversitesi Denizli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Halikarnas balikcisi:

Evlenmeden birlikte yasamak nedir? Bir tutturulmus sevgili....evlilik disi iliskiler olmamali insanlar evlendirilmeye sorumluluk almaya tesvik edilmeli yoksa cok eslilik hastalik getirir,ruhsal bozukluk getirir ne oldugu belirsiz cocuk getirir....yazik devletimiz şu işe diyanet isleri araciligiyla cozum getirsin yoksa ilerisi fena....

Yanıtla830
Diyenettin:

Diyanet cebini doldurmak gibi cok onemli isleri var sira sonra ona gelecek

610
BÜYÜK RESİM:

TAMAMEN HAKLISIN VE BAĞLILIK ÖNEMLİDİR EVLİ OLMASINI BOŞ VER SEVGİLİSİ OLAN HER BİREY KENDİSİNİ TAMAMEN SEVGİLİSİ İLE BİR GÖRMELİ VE ASLA İHANET İÇERİSİNDE OLMAMALIDIR. BU GÜN BENİM YAPTIĞIMI YARIN EŞİM YAPAR DÜŞÜNCESİ İLE HEP SADIK KALINMALIDIR.

00
tubagümüş:

nikahsız ıilişkileirn sonu malesef. allahın razı olmadıgı hayatlardan rezalet sonlar var. . . bırde erkek aynı mahallede hem aılesı var hem sevgılısıyle yasıyor yazık yazık. ahlak cokmus seref gıtmıs

Yanıtla828
ref:

Sizinkiler kücücük bebeklere cocuklara taciz tecavüz ediyor nikahsız diyemi sapık oldukları icin mi

123
Vay vay vay:

Hoca çağırıp anlamadığım şeyler okuyunca namuslu birliktelik okutmayınca namussuzca birliktelik, tüm fark hocaya verilen iki yüz TL oluyor. Vermezsen zina, verirsen resmî nikahtan bile üstün imam nikahı.

10
Ebru:

Nikahsiz bir erkekle yalniz yasamak dogru degil islam bosuna degil kendinizi agirdan satin biraz altinin degeri herzaman altin

Yanıtla419
Gülse:

Bunun boğularak öldürülmekle ilgisi nedir???

00
CAN DEP:

Siddet icerikli sacma sapan diziler tavan yapti ne olacak.. ne aciki bu tür olayalar bu ülkedeki insanlara siradan bir haber gibi geliyor, ALLAH ailesine sabir ve metanet versin..

Yanıtla417
ad:

aynen dizi yokken dünya cok guzeldı

25
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title