Haberler

Karma Astrolog Ferdi Bozduman: Babam beni bayılana kadar kemerle döverdi

Güncelleme:
Abone Ol

Karma Astrolog ve Spiritüel Danışman Ferdi Bozduman, Haberler.com'un Haber Bahane programına konuk oldu. Babasıyla olan zorlu ilişkisini ve aile içi şiddet yaşadığını paylaşan Bozduman, "Babam beni bayılana kadar deri kemerle döverdi" dedi.

Karma Astrolog ve Spiritüel Danışman Ferdi Bozduman, Haberler.com stüdyosunda sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun Haber Bahane programına konuk oldu. Bozduman, çocukluk yıllarında geçirdiği bir kaza sonucu neredeyse öleceğini ve babasından gördüğü şiddeti anlattı.

"6 YAŞIMDA ÇARPILDIM, ÖLDÜĞÜMÜ SANMIŞLAR"

Çocukken geçirdiği kazayı anlatan Karma Astrolog ve Spiritüel Danışman Ferdi Bozduman, "Çocukken kaza geçirdim. 6 yaşlarındaydım. O zamanlar Malatya'nın dağ köylerine giderdik biz. Orada bir gece uyuyordum teröristler gelirde evi basarlar, kadınlara zarar verirler diye camlarda ızgaralar oluyor, şartel kaldırılıyor. Elektrik veriliyor yani. Kendilerince korunma sistemi kurmuşlar. Bir gece kalktım 'Anne neredesin' dedim. Annem de 'Dışardayım, bulaşık yıkıyorum.' dedi. Annemin yanına gitmemle çarpılmam bir oldu. Kapıdaki kablolara değdiğimde çarpıldığımı hatırlıyorum. Öldüğümü sanmışlar benim. Ellerim kollarım da olmayabilirdi." ifadelerini kullandı.

Ünlü Astrolog Ferdi Bozduman: Babam beni bayılana kadar kemerle döverdi

"BABAM BENİ BAYILANA KADAR KEMERLE DÖVERDİ"

Küçük yaşlarda babasından şiddet gördüğünü söyleyen Ferdi Bozduman, "Uzun yıllar babama kindardım. Çünkü hiç sevmedi beni, hiç istemedi beni. Onun kafasındaki ve algısındaki insan değildim. Onun kafasındaki insan olmadığım için problem çıkıyordu. Babam annemi döverken annemin önüne geçerdim. Babam beni ben bayılana kadar deri kemerle döverdi. Dövmek için sonra anneme geçerdi." dedi.

Ünlü Astrolog Ferdi Bozduman: Babam beni bayılana kadar kemerle döverdi

Kaynak: Haberler.com / Melis Yaşar - 3.Sayfa

Astroloji Psikoloji Çocukluk 3-sayfa Yaşam Aile Kaza Psikoloji 3.Sayfa Astroloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

demekki yediği dayaklardan havada yıldızları görüp astralog olmuş

Yanıtla64
Türkmen Beyi:

Bu yüzden karma astrolog oldum ??????

Yanıtla61
Wingchun07 null:

çocuklarına ve eşine şiddet uygulayan psikopatlar hapiste atılsın. yoksa bu kavga kültüründen kurtulamıcaz.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title