Haberler

Ünlü iş adamı ve korumalarından Kaya Sabancı'ya dayak! Dövdükten sonra restoranın önüne attılar

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü iş adamları birbirine girdi. İş adamı Vedat Aşçı ve korumaları, Sabancı ailesinden Kaya Sabancı'yı darp edip restoranın önüne attı. Kaya Sabancı aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Muğla Bodrum'da aralarında site içi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık bulunan ünlü iş insanı Kaya Sabancı, site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darbedildi. Sabancı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı

SELAM VERDİĞİ ANDA DARBEDİLMEYE BAŞLANDI

Olay Göltürkbükü'nde bulunan Bodrum'un en ünlü sitelerinden birinde yaşandı. Kaya Sabancı bahse konu site içerisinde açılışı yapılan bir restorana davetli olarak gitti. İddiaya göre restoranda karşılaştığı sitenin sahibi Vedat Aşçı'ya selam verdiği ve Aşçı'nın bir anda Sabancı'ya korumalarıyla beraber saldırarak darp ettirdiği öne sürüldü. Olayın ardından Sabancı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

Ünlü iş adamı ve korumalarından Kaya Sabancı'ya dayak! Dövdükten sonra restoranın önüne attılar

"AMBULANSIN İÇERİYE GİRMESİNE MÜSAADE EDİLMEDİ"

Hastaneye gelen Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kaylan, "Bugün saat 9 sıralarında Kaya Bey davetli olduğu restoranın açılışında sitenin sahibi ve işletmecisi olan Vedat Aşçı'ya selam verdikten sonra Vedat Aşcı'nın bizzat kendisi ve azmettirmesiyle de korumaları tarafından darp edildi. Şu an özel bir hastanede müşahede altında, tetkikleri yapılıyor, raporları bekliyoruz. Olayın akabinde yine Vedat Aşçı'nın yönlendirmesiyle içeriye ambulansın girişine müsaade edilmediği ve aynı zamanda giren ambulansın da çıkmasına müsaade edilmediğine ilişkin elimizde görüntüler ve fotoğraflar var" sözleriyle yaşananları anlattı.

Ünlü iş adamı ve korumalarından Kaya Sabancı'ya dayak! Dövdükten sonra restoranın önüne attılar

SABANCI HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA TUTULUYOR

Vedat Aşçı, korumaları ve güvenlikleri ile ilgili hukuki süreç başlatarak sürecin takip edildiğini ifade eden Kaylan, Kaya Bey bugün müşahede altında, hastanede kalacak, yarın sabah durumuna bakılacak ve gerekiyorsa taburcu edilecek. Otel içerisinde bir restoran var. Kaya Bey de oraya davetli gittiklerinde Kaya Bey'in de belirttiği üzere 'Selam vermeme müteakiben bana saldırdı' şeklinde. Bunun öncesinde Kaya Bey ve Vedat Bey arasında devam eden bazı anlaşmazlıklar var." sözleriyle olayın bir geçmişinin olduğunun altını çizdi.

"72 YAŞINDAKİ İNSANI DÖVÜP RESTORANIN ÖNÜNE ATIYORLAR"

Avukat Kaylan, "Kaya Bey oturduğu sitede yanlış gördüğü şeyler ile ilgili hem Vedat Bey'e hem de site yönetimine gerekli geri bildirimleri yaptığı için Vedat Bey'in kendisinden hoşlanmadığı ve aralarında anlaşmazlık olduğu bilinen bir durum. Olay zaten onlarca kişinin önünde gerçekleşiyor. Tanıkların önünde gerçekleşiyor. 72 yaşındaki bir insan mafyatik bir yöntemle dövülüp restoranın önüne atılıyor, bu hiçbir şekilde açıklanabilecek bir durum değil" dedi.

"ARALARINDA UZUN ZAMANDIR SÜRTÜŞME VARDI"

Kaya Sabancı'nın kaptanı Kemal Kocaoğlan, ise "Kaya Bey yere düşüyor, bana telefon açtı 'Beni buradan al' diye ve ben de olay yerine gittim. Kendisi küfür etmedim diyor ama aralarında uzun zamandır bir sürtüşme vardı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Magazin Güncel Bodrum Muğla Spor 3.Sayfa Magazin Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

suleyman altıntaş:

Türkiye de birileri mafyayı biz bitirdik diyordu. Ama Türkiye de mafya bitmedi. Kılıf değiştirdi. Yeni mafyalar iş insanı adı altında artık yasallaştılar. Hükümet mafya ismiyle kendilerine yaptırım uygularken iş insanı isimleriyle tabiri caizse elini bile süremiyor. Çünkü yasal yollarla paralarının da gücünü kullanarak istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Yanıtla35598
İSKOÇYALI:

Sabancı, reise bir kaç yüz milyon dolar verip onların hayatını kaydırır demedi demeyin. ;)

Yanıtla41280
Cevap :

Fazla mafya eşkiya dizisi izliyorsunuz herhalde. :)

488
Ahmet:

Sistemi çözmüşsün. Demokratik devletten polis devletine sonra da mafya devletine evrilince sorunların çözümü öyle oluyor maalesef.

247
İSKOÇYALI:

Cevap: Sen yaşadığın ülkeye Fransız kalmışsın petito, bu ülke de en büyük mafya Temel Reis.

1032
Orhan D:

inşallah..

029
ismail Yasin:

terör ve çete ülkesi olduk..

Yanıtla17227
EVORİK:

Sabancı değilde .koçlardan 1 kişi var herkesin bildiği fazlasıyla dayağı hakediyor

Yanıtla11178
Cevap :

Sıkıysa at bakalım atabiliyorsan dayağı. :))

1544
Murat Ülger:

Ulan adamda iyi taştaş varmış ha. Koskoca Sabancılara kafa tutuyor.

Yanıtla20150
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title