Haberler

Ünlü modelin babasının mezarıyla ilgili rezil itirafı tepki topladı

Güncelleme:
Abone Ol

New York-Dublin portalında göğüslerini gösteren model Ava Louise, şimdi de babasının mezarında cinsel içerikli video çektiğini iddia etti. Bu davranışın kendisini "iyileştirdiğini" ve "arındırıcı" olduğunu söyleyen Ava, "Babasız olmam beni bu işe yönlendirdi" dedi. Ancak bu eylem sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar, Ava'nın davranışını sert bir şekilde kınayarak saygısızlık olarak nitelendirdi.

Model Ava Louise, New York- Dublin portalında göğüslerini gösterdikten sonra, bu kez babasının mezarında cinsel içerikli bir video çektiğini iddia ederek büyük tepki topladı. Model Ava Louise, bu davranışının kendisini "iyileştirdiğini" öne sürdü.

Ava'nın portaldaki eylemi canlı yayının kesilmesine neden olmuştu. Ölüm tehditleri almasına rağmen, şimdi de babasının mezarında çektiği videoyla yeniden tartışma yarattı.

Yetişkin içerik üreticisi Ava, son eylemini "arındırıcı" olarak nitelendirdi ve "Babasız olmam beni bu işe yönlendirdi. Yarattığım şeyin, kadınların erkekler ve baba figürleri tarafından terk edilmesiyle yaşadıkları travmayı yansıttığını düşünüyorum," dedi.

11 Ağustos'ta gerçekleşen olay sonrası Ava, Instagram'da mezar başında çekilmiş kışkırtıcı fotoğraflar paylaştı. Gönderi hızla binlerce beğeni aldı, ancak sosyal medya kullanıcıları bu eylemi sert bir şekilde kınadı.

Yorumlar arasında "Bu sadece saygısızlık", "Neden böyle bir şey yaparsın ki?", "Bu yeni bir dip nokta" gibi tepkiler yer aldı.

Model, New York-Dublin portalının yeniden açılmasına rağmen, eyleminin tamamen suçlanamayacağını iddia etti. " New York'ta üstsüz dolaşmak yasal. O sırada portaldaki insanlar güzel tepki verdiler. Ben sadece göğüslerimin uluslararası olmasını istedim," diye açıkladı.

Bu olaylar, sosyal medyada şok ve tartışma yaratmaya devam ediyor, etik sınırlar ve kişisel travmaların ifade biçimleri üzerine sorular gündeme getiriyor.

Ünlü modelin babasının mezarıyla ilgili rezil itirafı tepki topladı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Sosyal Medya New York New York 3-sayfa Magazin Dublin Medya Yaşam Baba 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Yusuf ODEMIS:

Bizim laiklerin özendiği medeniyet işte

Yanıtla285339
özgür:

sizin özendiklerinizi de müge anlı da izliyoruz.

90159
Murat Celik:

işte Hep Birlikte söyleyelim Laikler Amerika'ya gidebilir

88129
ertugrul ceylan:

Seninkiler öldükten sonra son bir tur daha binmenin peşinde İlkokulda da (kesinlikle gittiğini düşünmüyorum) Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasına denir.

5656
ayten sağdıç:

murat burası laik bir ülke biz değil rahatsız oluyorsan sen git.

3745
Ne Demeli:

ne gereksiz lakırdı... Ne alaka medeniyet ile...Bir başkası da senin bulunduğun tarafa çok rahat olumsuz örnek verebilir. Çok da var yani...

2037
Ebu Huzeyfe:

Ne kadar laik bir kadın tam cumhuriyet insanı

Yanıtla162163
Hakan:

tam icimden geldiniz sagolun

2412
Vll. Murat:

Tarikat şeyhleri gibi badeleme yaptırmış

Yanıtla8273
Emin Görmecikli:

bence iyisini yapmış bizimkileri her gün tiktokta neredeyse babası giydiriyor anladınız

Yanıtla2435
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title