Haberler

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı Hilton'da sahnede şarkı söylerken aniden fenalaştı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulansa nabız olmadan bindirildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Arolat'ın kurtarılamadığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının menajeri Halil Yıldırım, Arolat'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 52 yaşındaki şarkıcının İstanbul Kozyatağı Hilton'da sahnede şarkısını söylerken aniden fenalaştığı kalp masajı yapılan şarkıcının kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığı bildirildi. Ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım, Arolat'ın vefat haberini doğrulayarak, ünlü şarkıcının kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

SON PROGRAMINDAKİ SÖZLERİ: EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE

Metin Arolat, Armağan Çağlayan'a konuk olduğu programda "Hayatta en mutlu olduğum yer sahne" demişti. Sanatçı bir aileden geldiğini ve bazı şeylerin genetik olduğunu söyleyen Arolat, "Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü" diye ekledi.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 Tarihinde İzmir'de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Metin Arolat, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra İstanbul'a taşınmış ve bir reklam ajansında yönetmen asistanı olarak çalışmaya başlamıştır. Ardından Amerika'ya gitmiş ve Part Time işlerde çalışmış ayrıca University of Illinois'ta Reklamcılık eğitimi almıştır. Türkiye'de döndükten sonra Star tv, Kanal 6 ve Atv'nin Tanıtım Bölümlerinde Yönetmenlik yapmıştır. 1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat hem reklamcılık, hem yönetmenlik hem de albüm çalışmalarını sürdürmüştür.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Kendi kliplerini ve o dönemde Tarkan'nın kliplerini yönetmiştir. Şimdiye kadar toplam 5 albüm yayımlamıştır. Albümleri:1995 – Ayrılık Olmaz1998 – Yine Bir Başıma2005 – Kabul Et2010 – Lütfen Yaz Gelsin (Single)2010 – Çok Daha Ötesi2014 – Karavan. Metin Arolat birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yapmıştı. Demet Akalın, Deniz Seki gibi birçok ismin kliplerinde yönetmenlik yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Metin Arolat Kalp Krizi İstanbul Magazin 3-sayfa Yaşam 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Erkan Arslan:

Bu Covid Asilarindan Sonra insanlar Aniden Kalp Krizen Düsüp ölüyo Esra Erola Cikan Betül Vardi Ayrildigi Eside Yolda Yigilip Kalmis Kalp Krizinden ölmüs

Yanıtla43384
Abdullah KARAMAN:

ah bu aşılar varya? adamlar telsizleri patlattı. Allah bilir aşılar ile insanlara neler yapacaklar??

Yanıtla34307
Vatandaşın biri:

Yeni jenerasyon bilmez ama 90’ların iyi bir söz yazarı ve yönetmeniydi. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla17274
Servet BERBER:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla16268
Remzi Uzun:

güzelde ölüm var Allah af etsin imanı ile baş başa kaldi

Yanıtla40151
Uğur Çiftçioğlu:

Allah rahmet eylesin.. Ülkenin değerli sanatçısı idi

Yanıtla18125
Serkan Wash:

90 larda iyi çıkış yapan sanatçılar arasındaydı. hafif tipi ve sesi Tarkana anımsatırdı. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla13116
İclal İpek:

Allah rahmet eylesin çok güler yüzlüydü işte tanışma fırsatım olmuştu kalbi güzellik doluydu :(

Yanıtla991
1gerceklerinsesi:

Olsun varsın ah çekinmee sen yine yalanlar söyle yüreek paramparça zaaten der değill kirvaa

Yanıtla774
Emre Ürker:

Allah rahmet eylesin iyi bir müşteriydi

Yanıtla1941
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title