Haberler

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın'dan Icardi sorusuna olay yanıt: Neyin ne olacağı belli olmaz

Güncelleme:
Abone Ol

"Aşkın Olayım" şarkısı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Wanda Nara'nın ayrılma kararı aldığı Arjantinli golcü ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adı sık sık Icardi ile anılan ve sosyal medyada yakıştırmalar yapılan Sağın, "Icardi ile bizi müzik bağladı, hala aynı şey geçerli. Onların mutlu olmalarını istiyorum. İlerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum" dedi.

"Aşkın Olayım" şarkısı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen ünlü şarkıcı Simge Sağın, özellikle sosyal medyada Wanda Nara ile ayrılma aşamasında olan Icardi ile yakıştırılıyordu. Konuyla ilgili konuşan Sağın, "İleride neyin ne olacağı belli olmaz. Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum" dedi.

WANDA NARA AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

10 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yürüten Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'dan geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir haber gelmişti. Nara, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum" sözleriyle ayrılığı açıklamıştı.

SİMGE SAĞIN'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Wanda Nara'nın ayrılık açıklamasının ardından Simge Sağın, "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaşmıştı. Bu paylaşım manidar bulunmuştu.

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın'dan Icardi yakıştırmalarına olay yanıt: Neyin ne olacağı belli olmaz

ICARDİ'DEN ŞAŞIRTAN HAREKET

Bu gelişmeler üzerine ise Mauro Icardi de çok konuşulacak bir harekete imza atmıştı. Icardi, Wanda Nara'nın paylaştığı üstsüz fotoğrafı alıntılayarak "Ouch" notuyla kendi Instagram hesabından paylaşmıştı. Arjantinli yıldızın bu sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın'dan Icardi yakıştırmalarına olay yanıt: Neyin ne olacağı belli olmaz

SİMGE SAĞIN: İLERİDE NEYİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ

Bu gelişmelerin üzerine sosyal medyada Mauro Icardi ile yakıştırılan ve adı sık sık aşk dedikodularıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Simge Sağın, kendisine sorulan Icardi sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi. Sağın, Icardi ile ilgili "Icardi ile bizi müzik bağladı, hala aynı şey geçerli. Onların mutlu olmalarını istiyorum. İlerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mauro Icardi Mauro Icardi Simge Sağın Simge Sağın Galatasaray Galatasaray Wanda Nara Wanda Nara Ünlüler Magazin 3-sayfa Futbol Müzik Spor Ünlüler Futbol 3.Sayfa Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Doğan Akdemir:

icardinin senle işi olmaz. olması için icardinin arkaşının sevgilisi olman gerek.

Yanıtla20109
Barış O. B.:

Bu kadar ucuz olmayın ya. Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi. Adam da adam olsa da gam yemesek

Yanıtla1789
Erkan Arslan:

O Adam Dedgil Degin Gol Krali Vede Geldiginden Beri YAPRAGI FENNEViNDEN CIKMAYI BiLMiiYYY asdfg

33
veli İdi:

Simge İcardi’ye yanlamaya çalışıyor

Yanıtla553
Mehmet Mutlu:

çok Cook önemli bir haber. şok şok

Yanıtla548
Köfteci Jardel:

Endüstriyel futbol yozlaşma aracıdır.

Yanıtla331
Nesim Çınık:

kız bir şey dememiş ki muhabir zorla soru sorup bazen laf alıyor

Yanıtla224
caner Çubukçu:

Banada verirmi

Yanıtla511
Bandorma:

Paran var mı :)

59
Yaşlılar Yapamıyor ise Demekki Yapmamalıyız:

Keşke kızlarda Yeşil renk giyinmiş olsaydı.

Yanıtla112
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title