Haberler

Uzaklaştırma kararı aldırdığı kocası ile buluşan kadın canından oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da, Senem Kıvrık aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi M.K. ile buluştu. Araç içerisinde çıkan tartışmada karısının başına sert bir cisimle vuran şahıs, sokakta devam eden kavga sırasında talihsiz kadını bıçaklayarak öldürdü.

Muğla Merkez Menteşe ilçesinde bir kadın cinayeti daha yaşandı.

Olay sabah saat 08.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Akasya Sokak'ta meydana geldi. Aile içi sorunlar yaşayan Senem Kıvrık, mahkemeye başvurarak kocası için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Bir kırtasiyede kasiyer olarak çalıştığı öğrenilen Senem Kıvrık ile belediyede ambulans şoförü olarak çalışan ve bir süre önce işinden ayrıldığı öğrenilen M.K. sabah saatlerinde buluştu.

Çift buluşma esnasında tartışarak kavga etti. Kavgada iddiaya göre M.K. araç içerisinde karısının başına sert bir cisimle vurarak yaraladı. Sokakta da devam eden kavgada M.K. yanında bulunan bıçakla karısı Senem Kıvrık'ı karnından bıçakladı.

ORMANLIK ALANDA YAKALANDI

Olayı görenlerin ihbarı ile bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansla Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Senem Kıvrık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra ormanlık alana kaçan katil zanlısı koca ekipler tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Uzaklaştırma kararı aldırdığı kocası ile buluşan kadın canından oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Muğla Merkez 3-sayfa Menteşe Güncel Kavga Muğla Muğla Aile İçi Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

EjdeR karahanli:

adamın yaptıgı tabiki yanlış ama adalet sisteminin çok etkisi var adamdan hem nafaka alıyorlar ömrünün yarısını harcadıgı birikimlerine çöküyorlar üstüne birde cocugu göstermiyorlar bide uzaklaştırma mahkemede bide adamı tersleyip ezip duruyorlar sonra git kadını öldür dr gibi yolluyorlar.

Yanıtla64112
Deniz:

Al işte, saçma sapan bir yorum. Öyle bir anlatılmış ki bu boşanılmış ve uzaklaştırma kararı aldırtılmış adamlar adeta kanatsız bir melek! Birincisi evlilik içinde fiziksel ve psikolojik bir şiddet vardır. Kendisini maddi manevi güvende hisseden hiç bir kadın yuvasını bozmaz, hele de çocuğu varsa. çocuğu olan kadına bakmak zorundasın, o çocukta sorumluluğun var. Üçüncüsü bu tür adamlar kadınların hayatına boşandıktan sonra da salça olmaya devam ediyor. Mental olarak boşanamıyor adamlar.

1738
Emre Yiğit:

sen bir daha haber okuma olur mu ne nafakası neden bahsediyorsun sen? Boşanma felan yok eşinden uzaklaştırma aldırmış sadece

723
Onuncu Köy:

Uzaklaştırma kararı saçma sapan bir uygulama. Zarar verecek olan her türlü verir. Bu uygulamanın yaygın kullanımı çiftler arasındaki tüm bağları koparıyor

Yanıtla1160
Emrah Kurt:

eski eşimden boşanmak istemedim. o da bana mahkemede beni dövüyorsun deyip seni içeri attırım demişti. nasılsa kadının beyanı esastır dedi. şimdi erkekleri daha iyi anlıyorum.

Yanıtla2430
erkan yüksel:

ıste hukumetın getrıdıgı huzur ve refah ortamı..hedef 2023 du herkez zengın olucaktı huzur bulacaktık..toplum fakırlestıkce suc oranları artar bu heryerde boyledır..ekonomık sıkıntılar ılk evde patlak verır

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title