Haberler

Uzun namlulu silahlarla sokağa inip tehditler savuran şüpheliler yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te silahlı bir grubun sokağa inerek husumetlilerini tehdit ettiği görüntülerdeki şahıslar için gerekenin yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sosyal medyada yer alan şahısların da içinde bulunduğu 7 şüpheli yakalanmıştır. Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Gaziantep'te bir ara sokakta çekilen videoda bazı kişilerin uzun namlulu silahlarla adeta 'nöbet' tuttuğu görüldü. İnfial yaratan görüntü sonrası harekete geçen ekipler, 7 şüpheliyi yakaladı.

EKİPLER GÖRÜNTÜLERİ İNCELEDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sosyal medyada yer alan ve Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren, halkımız arasında korku ve endişeye yol açan şahıslarla ilgili görüntüler Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar 26 Eylül 2024 Perşembe akşam saatlerinde Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, istihbarat ve devriye ekiplerimiz koordinesinde adres sorgulama ve saha çalışmaları başlatılmıştır. Sosyal medyada yer alan şahısların da içinde bulunduğu 7 şüpheli yakalanmıştır" dedi.

"NEFESLERİNİ KESECEĞİZ"

Açıklamasının devamında halkın huzurunu kaçıranlarla mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Aziz Milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun" ifadelerine yer verdi.

"TUŞA BASMAKLA TETİĞE BASMAK AYNI MI?" DİYORDU

Kısa sürede yayılan ve infiale neden olan görüntülerde silahlı grubun "Hani sokağa çıkamıyorsunuz, tuşa basmakla tetiğe basmak aynı mı?" dediği duyuluyordu. Öte yandan görüntüleri paylaşan ve videodaki şahsın 57 suç dosyası bulunduğunu iddia eden kullanıcılar yetkililere çağrıda bulunarak bu kişilerin yakalanmasını talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Gaziantep Gaziantep Güvenlik 3-sayfa Güncel Yaşam Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

CAN Işık:

Akşama dışarıda hepsi sicile 1 kayıt daha tamam

Yanıtla7423
Demir Acer:

polis yakalar guya savci hakimler bir cay verir birakir,

Yanıtla10269
Cafer KILIÇ:

En ağır ceza verilsin

Yanıtla5234
Doğan Kemer:

Serbest bırakacaklar

11
Mr Wagyu:

Bir iki güne adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı yazacak

Yanıtla6218
Murat Eryüksel:

o bile yazmayacak ruhumuz duymayacak.

119
vatandaş:

silin gitsin

Yanıtla3165
Mehmet Karagöz:

Salınacaklarsa yakalamaya gerek var mı.???

Yanıtla2135
Hayri:

aslında emniyette bir digital izleme masası olması lazım sosyal medyada sürekli bir meydan okuma yasadışılığı özendirme suç örgütlerini kahraman gösterme videoları var belki suç unsuru bulunamıyor ama bakıyosun bir genç havaya cıvaya racon kesiyor bunlar zararsız faaliyetler olarak algılanmamalı çocukları etkiliyor bu işler suç şebekeleri lüks araçlarla konvoylarla mesajlar veriyor bunların acil önlenmesilazım

Yanıtla293
Ahmet Çakır:

olmadığını ne biliyorsunuz.siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü her ilde mevcut.O kadar tehdit hakaret teröre ve suça özendirmeyi yapanları kim tespit ediyor sanıyorsunuz

35
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title