Haberler

Şanlıurfa'da 2 kardeşin ölümüyle sonuçlanan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde iki kardeşin hayatını kaybettiği silahlı kavganın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kardeşlerin vurulma anı ve kavgaya müdahale ederek ayırmaya çalışan vatandaşlar yer alıyor.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 kardeşin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, önceki gün Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesi'nde yaşandı. Akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında kavga çıktı.

2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ YARALANDI

Taş, sopa ve silahların kullanıldığı korkunç kavgada, Mehmet Geldi ile Sinan Geldi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

Viranşehir'de 2 kardeşin ölümüyle sonuçlanan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Viranşehir'de yaşanan olayın dehşete düşüren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kavga, kardeşlerin vurulma anı ve kavgaya müdahale ederek ayırmaya çalışan vatandaşlar yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Viranşehir Şanlıurfa kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (68)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ne çok akraba gebertmesini seviyorlar lan bunlar

Yanıtla5732
birecik:

yorumun manalı, ben de manalı bir yorum yapayım, ülkenin karadenizde batısında egesinde de neler yaşandığını ne rezillikler pislikler yaşandığınnı herkes bilir.

32
Baba:

Urfa ile Edirne arasında en az 100 yıl kültür farkı var,bu demek oluyor ki eğitim şart,eğitim şart maalesef,

Yanıtla619
urfa:

merak etme edirne bursa dediğin bizi geçmiş vaziyette orda da neler yaşandığını biz çok gördük iyi biliriz.

13
hm:

Edirne Bursa''da da Edirne ve Bursalı yok

02
Vatandaş Rıza:

Aftan çıkan bir arkadaşım, hapishanenin çok hoş bir yer olduğunu ilk fırsatta tekrar dönmek için can attığını sezdim, İDAM olmalı neyle cinayet işlemişse maktulün ailesi tarafından öldürülmeli, Aile afyetkisine de sahip olmalı.

Yanıtla351
vtd:

yorum yapmış balkabagı

20
Burak:

Bu insanlık değil hiç yoktan boş bir sebepten cahillikten ötürü dev gibi iki kardeş gitti çoluklar çocuklar ne yapacak , bu caniliği Yapanlar kat kat fazlasını yaşasınlar inşallah

Yanıtla148
Dert:

Ülkenin adanası,samsunu, urfası koronadan beter ölümlere neden oluyorlar... doğrusu ülke tamamiyle kafayı yedi... ekonomi çöktü, cahiller arttı, sefalet arttı, vergiler arttı, ölümler arttı sözde namus ölümleri arttı...

Yanıtla623
cahil:

ben cahil he arttım

44
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title