Haberler

Yanan lüks araçla birlikte 60 bin lira da kül oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Lüks otomobil Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeyken bir anda alev alev yanmaya başladı. Yanan araç içerisinde kalan 60 bin lira kül oldu. Aracın sürücüsü gözyaşlarına boğulurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Kuzey Marmara otoyolu Çekmeköy mevkiinde seyir halinde olan lüks araç bir anda yanmaya başladı. Araç sürücüsü ile arkadaşı kendisini dışarı atarken, yanan araç içerisinde kalan 60 bin lira kül oldu. Yanan paralar yola saçılırken aracın sürücüsü Onur Erol olayın ardından gözyaşlarını tutamadı. Aracın alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yanan lüks araçla birlikte 60 bin lira da kül oldu

Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkiinde saat 10.00 sıralarında yaşandı. Sürücü Onur Erol ile beraberindeki bir kişi, çalıştığı iş yerine ait olan lüks bir araçla beraber yolda ilerliyordu. Araçtan henüz bilinmeyen bir sebeple dumanlar çıkmaya başladı. Araç sürücüsü dumanlar çıkan aracı yol kenarına park ederek araçtan kendisini dışarı attı. Fakat araç içerisinde bankaya yatırılmak üzere bekletilen 60 bin lirayı ise alamadı. Lüks araç yol ortasında alev alev yandı.

Yanan lüks araçla birlikte 60 bin lira da kül oldu

SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aracın içerisinde kalan 60 bin lira da araçla beraber küle döndü. Yanan paralar yola saçıldı. Sürücü, yola saçılan paraların bir kısmını toplamaya çalıştı. Yanan araç itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken sürücü Onur Erol olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Lüks aracın yol ortasında alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde lüks araç alevli bir şekilde yanıyor, itfaiye müdahale ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çekmeköy Marmara Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

gerçekleri konuşan ülkücü:

lüks bmw ye tüp taktıran bir magandadır kesin. . . . işte böyle yanarsın

Yanıtla137
GECE BEKÇÎSI:

Aynı ailedenmisin ? Çocukluk arkadaşınmıdır ? Hemen yargılıyorsun dengesiz kıskanç cahil. Sende kafası samanla dolu kara kalpli bir malsın

114
Alakasıyok:

Malmısın nesin git biraz balık ye vitamin al beynin çalışsın boşa taşıma

15
Ferhatttt:

Mal kaybı üzücü ama daha önemlisi can kaybı olmaması sevindirici

Yanıtla015
16:

ÇOK PARA HARAMSIZ ÇOK LAF YALANSIZ KUL HAKKI YEDİYSE EĞER UCUZ KURTARMIŞ

Yanıtla82
HAKKARİLİ:

ben de diyorum ki bu şekilde konuşanların başına böyle olaylar gelse de belki bu türler insanlık öğrenir

Yanıtla14
polat alemdar:

haydan gelen huya gider kımbılır kımın canını yaktı allahta bunun canını yaktıı uzucu olay allah yınede dusmanıma vermesın

Yanıtla32
KARA KUYU:

hastasin oglum, sen bir beyin cerahina görün.

04
iak:

sende olmayınca bilip bilmeden başkalarına çamur atma. Kim bilir ne zorluklarla kazandı o parayı.

00
melis:

Allah sabır gücü versin zor bir durum

Yanıtla05
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title