Haberler

Kira zammı tartışması kanlı bitti! Ev sahibinin 2 çocuğunu pompalı ile vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ev sahibiyle kiracısı arasında 'zam' nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Kiracı, tartışma yaşadığı ev sahibinin 2 oğlunu pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan 2 kişinin tedavisi sürüyor.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi Yarenler Sokak'ta iddiaya göre ev sahibi Mehmet K., kiracısı Abdurrahman K.'nın kirasını yükseltmek istedi. Kiraya yapılan zammı kabul etmeyen Abdurrahman K. ve ev sahibi Mehmet K. arasında tartışma başladı.

Kira zammı tartışması kanlı bitti! Ev sahibinin 2 çocuğunu pompalı ile vurdu

SİLAHI ELİNDEN ALMAK İSTEDİ

İki tarafın da çocukları tartışmaya dahil olmasıyla olay büyüdü. Abdurrahman K.'nın oğlu Ozan K., evden aldığı pompalı tüfeği ev sahibine doğrulttu. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen baba Abdurrahman K., silahı oğlunun elinden almak istedi.

Kira zammı tartışması kanlı bitti! Ev sahibinin 2 çocuğunu pompalı ile vurdu

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Tüfeğin ateş almasıyla saçmalar Mehmet K.'nin oğulları Ahmet Rasim K.'nin gözüne, Resul K.'nin ise eline isabet etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansa alarak en yakın hastaneye götürdü. Ozan K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Alparslan Büyük:

Millet birbirini yemeye başldı ne güzel devlet be

Yanıtla47
Mustafa Kinali:

Herfirsati kacirmiyan allah allah diyip Firsatcik yapanlara hak allah daha beter etsin

Yanıtla38
Metin Yalcin:

Bu kira meselesi sabit gelirli kiracıların sinir uçlarını iyice kaşımaya başladı, bu gidişle bu tip haberleri görecek gibiyiz ..((

Yanıtla26
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title