Haberler

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen'e yönelik saldırıda 2 tutuklama

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından otopark çıkışında Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yumruklu saldırıda bulunan iki şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kadıköy'de, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e saldıran iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAÇ ÇIKIŞI YARGITAY SAVCISINA SALDIRI

Feneryolu Mahallesi'ndeki otoparkın çıkışında iki şüpheliyle tartışan İşçimen'in saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'in Feneryolu Mahallesi'ndeki otoparkın çıkışı sırasında saldırıya uğramasına yönelik yapılan çalışmada, aracın plaka bilgisinden zanlıların E.G. ve T.T.İ. olduğu tespit edildi.

İKİ ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Tartışmanın ardından İşçimen'i darbettiği belirlenen firari şüpheli E.G, soruşturmanın yürütüldüğü Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli, işlemlerinin tamamlanması sonrası sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İşçimen'e hakaret ettiği belirlenen T.T.İ. yakalandı. Şahıs önce sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli T.T.İ, toplanan yeni deliller doğrultusunda tekrar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Cumhuriyet Savcısı Fenerbahçe Yargıtay Politika Kadıköy 3-sayfa Hukuk Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

Bilge Tanrıöver :

Başka birisi olsa salıverilir Adalette eşitlik vardı hani “Saldıran adamı kesinlikle savunmuyorum”

Yanıtla282K
Ne Demeli:

O yüzden ülke olarak bir baltaya sap olamıyoruz... Bir ülkenin yok olduğunun en büyük göstergesi adalet terazisinin herkese aynı çalışmamasıdır.

5604
Yusuf ODEMIS:

Burası türkiye

261
Mehmet Sinan Bayram:

ayni sekilde bana trafikte saldirildi , darp edildim , raporumda vardi sikayetci oldu , zanli ifadesinin ardindan serbest birakildi , nerede adalet !! , dogru burasi turkiye

Yanıtla71K
Adalet :

Benim yiğenim de 11 yaşındaki bir çocuk 40 yaşındaki biri tarafından dövülerek darp edildi ailesi şikayetçi oldu sonuç basit yaralama denip hiçbir şey olmadı yani demem o ki hepimizin savcı mı olması lazım böyle olaylarda suçluların tutuklanması için

Yanıtla91K
Esra ARSEL:

Savcının biri bu yorumu beğenmemiş

8273
Ufuk AYDEMİR:

VAR BURDA Bİ 20 30 OE NE YAZARSAN YAZ BEĞENMİYORLAR. ESKİDEN GÜZELDİ BURALAR YORUM YAPANLARDA KALİTELİ YORUM YAPARDI ŞİMDİ FACEBOOK'a DÖNDÜ. OLUMLU YANI EN AZINDAN HABER İÇERİĞİ OKUMASALARDA RESİMLERE BAKIP BAŞLIK OKUYABİLİYORLAR BUDA Bİ GELİŞME :)

322
Tevfik BAYDOĞAN:

Saldırıya uğrayan bir sivil olsaydı, sanıklar ifadelerinin ardından şüpheli, adliyeden çıkarken mağdur; mahalleye varınca kahraman olurlardı.

Yanıtla41K
Baba Yabgu:

Başkalarına olunca kendileri salıyor ama

Yanıtla6929
Recep Ertuğrul:

Adaletin olmadığı yerde zulüm vardır. işte bize yapılan zulmün ispatı. vatandaşa yapılmış olsa anında serbest bırakılırdı.

Yanıtla3891
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title