Haberler

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı böyle meydan okumuş: 16 tane mermim var, gelin hepinize yeter

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu'da kendisine tehdit içerikli telefonlar gelen savcı, tehditlere karşı cesur bir tavır sergiledi. Telefonla kendisine "Bolu'ya geldiğimizi biliyoruz, ensendeyiz" diyen çete üyelerine "16 tane mermim var, gelin hepinize yeter" yanıtını veren savcı, makamında tehdit edilmesine rağmen bu işin peşine düştü. Savcının bu kararlı duruşu takdir topladı.

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 22'si tutuklu 47 şüpheliye ilişkin soruşturmada iddianame hazırlandı.

"16 TANE MERMİM VAR, HEPİNİZE YETER"

Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken ' Yenidoğan Çetesi'nin çökertilmesinde önemli bir rol üstlenen ve ailesine yönelik tehditlere rağmen geri adım atmayan savcının " Bolu'ya geldiğini biliyoruz, ensendeyiz" diyen çete üyelerine "16 tane mermim var, gelin hepinize yeter" diye karşılık verdiği ortaya çıktı.

"KURT KAPANINA GİREREK..."

Türkiye'nin konuştuğu savcı, sabah saatlerinde de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bu sabah sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Savcı, "Şahsım ve aileme yönelen eylemler nedeniyle başlatılan soruşturmada, başta Adalet Bakanlığı, HSK'yı temsilen Mehmet Akif Ekinci Başkanımız ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılarımız olmak üzere, özellikle soruşturmayı cesaretle yürüten Önder savcımıza, katkı sunan Mehmet Emir savcımıza ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Kurt kapanına girerek kucağımıza düşen şahıslar, Türk adaletinin elindedir. 2400 yıllık Türk devlet geleneğine kafa tutanlar, pişman olacaklar ve bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyeceklerdir. Bana destek sunanlar ve sunmayanlar daima hafızamda olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Yenidoğan Çetesi Yenidoğan Çetesi Yenidoğan Güvenlik 3-sayfa Hukuk Yaşam Bolu Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (89)

Doğrucu:

Akpnin savcisi olsa 3-5 kurusa susardi. Dilan polattan biliriz. Bu savci Ataturk un savcisi belli korkmaz sonmez bu şafaklarda Ataturkculer

Yanıtla728681
Nilay Durmaz:

Ya burda bile Akp ci Atatürkcu CHP ci diye milleti birbirine düşünüyorsunuz. Yazık bu zihniyet bizi bitirecek.

14229
Vatan Albayrak:

Chp nin olmadigi gercek

27115
Berke Dagdeviren:

Ne oncu Ne buncu . İnsan evladı, Türk evladı. Yaptığı işin hakkını verenlerden. Siz yada onlar diye birşey yok parti oy projesi bu , parti değilde desteklenen takım gibi olurlarsa onlar için daha iyi .

5127
Özgür Sevindik:

Yazılani oku bire taskafalı kefalist adam 2400 yıllik bir devlet diyor son 100 yıllik devşirme devlet demiyor

3284
Fahri burak ergüven:

ne Atatürkü kardesım adam kapı gibi ülkücü baksana

2177
Mustafa Tukat:

Ne saşmalıyprsun? AKP savcısı bu

4038
Özgür Sevindik:

Seninde atannda

4227
Güven önemlş:

Savcım helal olsun sana, senin gibi savcılarımızın sayısı çoğalsın inşallah. Allah ayağını taşa değdirmesin

Yanıtla51K
Hakan Celik:

Türkiye'nin şerefli,onurlu savcılarına selam olsun.Sizin sayenizde bu ülke ayakta duruyor.

Yanıtla2808
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title