Haberler

'Yenidoğan Çetesi'nin katlettiği bebeğin babası, ölüm belgesindeki detaya isyan etti

Güncelleme:
Abone Ol

'Yenidoğan Çetesi' lideri Dr. Fırat Sarı'nın ölüme gönderdiği bebeklerden birinin babası, "Sağlıklı olan oğlumu 24 gün yoğun bakımda tutarak, durumunun her gün daha kötüye gitmesi için elinden geleni yapıp yavrumu öldüren kansızın imzası bu. Ölüm nedenine 'Doğal ölüm' yazmışlar. Acımızdan onu bile şimdi fark ediyorum" ifadelerine yer verdi.

' Yenidoğan Çetesi'ne yönelik hazırlanan iddianamede, örgütün lideri olarak Doktor Fırat Sarı tespit edildi. Bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan çetenin lideri Fırat Sarı'nın ölüme gönderdiği bebeklerden birinin babası dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

'Yenidoğan Çetesi'nin kurban ettiği bebeğin babası ölüm belgesindeki detaya isyan etti

"YAVRUMU ÖLDÜREN KANSIZIN İMZASI BU"

Yenidoğan çetesi lideri Dr. Fırat Sarı tarafından imzalanan oğluna ait ölüm raporunu paylaşan acılı baba, "Sağlıklı olan oğlumu, 24 gün yoğun bakımda tutarak, durumunun her gün daha kötüye gitmesi için elinden geleni yapıp yavrumu öldüren kansızın imzası bu. Ölüm nedenine 'Doğal ölüm' yazmışlar! Acımızdan onu bile şimdi fark ediyorum" dedi.

ARALARINDAKİ KONUŞMALAR PES DEDİRTTİ

Öte yandan bebek acil hastalarını anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlamakla kalmayıp 12 bebeğin hayatını kaybetmesine neden olan 'Yenidoğan Çetesi'nin aralarında yaptığı konuşmalar ortaya çıktı.

Çete üyelerinin konuşmalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

Örgüt üyesi Hasan Basri G.: Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur?

Hemşire Mehtap S.: Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani.

Hakan Doğukan T.: Sevk olacak hastayla ilgili bilgi var mı?

Hasan Basri G.: Kanka ben onu halledeceğim. Bugün bizim para yatsın en azından onu bir kurtaralım. Ondan sonra aile ile ameliyat için konuşacağım. 150 bin fiyat çekeceğim. Uygun mu?

Hakan Doğukan T.: Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış.

Hasan Basri G.: O çocuk ölecek rüyamda gördüm.

Hakan Doğukan T.: Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak.

Hasan Basri G.: Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Gidip babayla anayla görüşeceğim bugün parayı alacağım. Bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Yenidoğan Çetesi Yenidoğan Çetesi Yenidoğan 3-sayfa Kurban Güncel Hukuk Bebek Yaşam Baba Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

Abur Cubur Tv:

PKK'lı yı doktor yapılırsa böyle olur

Yanıtla20372
gunay yanug:

bunların tamamı ermeni

Yanıtla36246
Aslan:

Ben Rusya’da yaşıyorum,beni iki defa ameliyat eden doktor Ermeniydi.Bu hemşireler has be has Türk.Bizim insanlarımız arasında çok kötü kalpliler var.Kabul edin artık.

345
Birşey demedimki:

Hep aynı konu. Denetim YOK. Ne sağlıkta, ne gıda da , ne de ticarette. Denetim YOK ve kanundan korkan yok. Cezalar caydırıcı değil. Birçok lokantanın mutfağı LEŞ. Kim bakiyor ? Kimse . Bir tesis açılırken inceleniyor sonrası danışıklı dövüş..

234
ibrahim ibrahim:

pkk destekçisi barzoları devletin üniversitesinde okutursan olacağı bu

Yanıtla8189
Gökhan Çelebi:

Artık kanımız donuyor olanlardan, hiç yaşamamışlar bebek süreçlerini, bebeğin olduğunu bilmek ayrı bir sevinç, doğumu ayrı, hastaneden alıp eve götürmek bambaşka duygular, insanları bu duygulardan alıkoyduğunuz için hepiniz kahrolun inşallah...

Yanıtla0197
Muratklctr:

Bu tür olayların muz cumhuriyetinde yaşanması gayet normaldir. Kimbilir daha üstü kapatılı neler var. Siyasilerin sabah akşam 3.dunya savaşı çıkacak diye yaygara koparmalarinin nedeni aslinda çok belli. 20 yılda biriken bütün pislikler savaş çıkınca unutulur hatta ter temiz olur.

Yanıtla18139
Ozgur Basoz:

idam

Yanıtla3123
Muzaffer GÜNAYDI:

Kim ne derse desin , "-idam şart ! ..." diyorum. Başka da birşey demiyorum.

Yanıtla3108
Vatansever:

Fırat ismini aleviler çok kullanır...

Yanıtla7325
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title