Haberler

Yenidoğan çetesinin mağduru anne isyan etti: Haberi görünce aklımı yitirdim

Güncelleme:
Abone Ol

12 bebeğin ölümüne neden olduğu ortaya çıkan 'Yenidoğan çetesi' ile ilgili iddialar mağdur ailelerin teker teker ortaya çıkmasıyla daha korkunç bir hale geldi. Bugün Burcu Gökdeniz isimli bir annenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yürekleri sızlattı.

Türkiye'nin bugüne kadar gördüğü en vicdanız çete olarak nitelendirilen 'Yenidoğan çetesi', 112 Acil Çağrı Merkezi ile işbirliği yaparak bebek acil hastalarını özel hastanelere sevk etti ve 12 bebeğin ölümüne neden oldu. Türkiye'yi derinden sarsan skandal, mağdur ailelerin ortaya çıkmasıyla daha korkunç bir hale geldi. Bugün daha önce çetenin kullandığı hastanelerden birinde doğum yapan ve oğlunu kaybeden bir annenin paylaşımları sosyal medyanın gündemine oturdu.

ACILI ANNE İSYAN ETTİ

Acılı anne Burcu Gökdeniz, ortaya çıkan haberlerin ardından, yaptığı paylaşımlarla evladının ölüm sebebini öğrenmek istediğini duyurdu. Anne Gökdeniz'in oğlu Umut, 2020 senesinde 'Yenidoğan çetesi'nde adı geçen doktor Fırat Sarı kontrolünde yoğun bakıma alınmıştı. 10 gün yoğun bakımda alan bebek hayatını kaybetti. Acılı anne Fırat Sarı'nın ismini haberlerde görünce, "O zamandan beri hep aklımı kurcalar ihmal var mıydı diye. Ben şimdi ne yapayım" diyerek yaşadıklarını paylaştı. İşte acılı anne Burcu Gökdeniz'in X hesabından yaptığı paylaşımlar:

"BENİ BU DÜŞÜNCELERDEN KİM ARINDIRACAK?"

Oğlum Umut'um ihmaller sonucu mu öldü? Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığıevladım cinayete mi kurban gitti? Benim içimdeki acıyı kim söndürecek? Beni bu düşüncelerden kim arındıracak? Bana bunun cevabını kim verecek?

Haberi görünce aklımı yitirdim. 2020 senesinde doğumdan sonra Fırat sarı kontrolünde 10 gün yoğun bakımda yattı oğlum ve 10 günün sonunda ne yazık ki vefat etti yavrum. O zamandan beri hep aklımı kurcalar ihmal var mıydı diye. Ben şimdi ne yapayım.

Benim oğlum ihmaller sonucu mu öldü? Ben bu soru işaretiyle ne yapacağım. Kendimi düşünmekten nasıl alıkoyacağım. Bu bir cinayet. Kime güveneceğim. Allah belanızı versin.

Yenidoğan çetesinin suçlarını işlediği hastaneler şu şekilde:

Akabe Sağlık Tesisleri

Doğamed Sağlık Hizmetleri

Ekip Sağlık Hizmetleri

Güney Hastanesi Sağlık Hizmetleri

Medilife Sağlık Hizmetleri

Özel Avcılar Hospital Hastanesi

Özel Avrupa Şafak Hastanesi

Özel Bağcılar Medlife Hastanesi

Özel Doğa Hospital

Özel İstanbul Şafak Hastanesi

Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri

Refik Arslan Sağlik Hizmetleri

Reyap Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Silivri Kolan Hastanesi

Yonca Sağlık Hizmetleri

Medisense Sağlık Hizmetleri Şirketi

GMZ Sağlık Hizmetleri

Özel Reyap İstanbul Hastanesi

Özel TRG Hospitalist Hastanesi

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yenidoğan Çetesi Aile İçi Şiddet Sosyal Medya Yenidoğan 3-sayfa Hukuk Yaşam Medya Aile İçi Şiddet Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Orhan Azar:

şimdi bu aile onları paramparça etse suçlu mu olacak ya devlet başa ya kuzgun leşe

Yanıtla2407
Erc Krtp:

tek çözüm idam can korkusu insanı her türlu kötülügü işlemekten alı koyar

Yanıtla4303
Furkan Kutlay:

Türkiye ne hale gekdi bu olanların sorumlusu kim ?? Ülkeyi kim yönetiyor?? Mafya heryerde cirit atıyor bu ne haldir ??

Yanıtla13242
Metin Dalhançer:

Ulan memleket ne hale geldi nerde yaaa bu ülkeyi bu hale sokanlar ne oluyor yaaa mafyadan cinayetlerden tecavüzlerden ahlaksız sapıklıklardan uyuşturucudan ülke battı kül oldu teksası kolombiyayı meksikayı geçtik

Yanıtla8183
Salih Cem:

Lütfen Artık İdam Gelsin Millet vekillerinin dokunulmazlığı konuşulacağına çocukların dokunulmazlığı konuşulsun .

Yanıtla1126
Oguz Ozgul:

(üzülerek söylüyorum) dinimiz imzanız PARA

Yanıtla2117
Emre Erdogan:

Cezasızlık sisteminin doğurduğu canavar insanlar!! Ülke psikolojik olarak perişan oldu

Yanıtla0107
Emin Tas:

Yönetenler idam getirmedikce bu olaylar bitmez artık idamı kim getirse oyumuz ona verirriz

Yanıtla061
mustafa küçük:

Pkk lı 5 yıl cezaevinde yatmış çıkmış okulu bitirip doktor olmuş para için çocukları ölüm e bırakmış. Şimdi Allah'ım bunu cehennem den çıkarmasa güzel olmazmı?

Yanıtla256
Vahdettin Bayram:

SUÇLUYA CAYDIRICI CEZA VERMEYEN BATININ KOKUÇMUŞ YASLARI ALDIĞIMIZ GÜNDEN BERİ HEP AYNI...ÇOK ACİL İDAM VE KISAS GELMELİ....

Yanıtla1241
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title