Haberler

Yenişehir'deki Yangına Havadan ve Karadan Müdahale

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki Akdere ve Papatya kırsalında çıkan yangına, itfaiye ekipleri ile helikopterle müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı.

Yenişehir'de çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi

BURSA - Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Akdere ve Papatya kırsalında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi.

Yenişehir'de bugün saat 16.00 civarında çıkan yangına Bursa ve Bilecik ilçelerindeki itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bursa İl jandarma komutanlığına bağlı yangın söndürme helikopteri de katıldı.

Yangının başladığı bölgeye giden Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, "İlçemize bağlı Akdere ve Papatya kırsal mahallelerimize bağlı ormanlık alanda çıkan yangına itfaiye ekiplerimiz anında müdahale ettiler. Şu an itibarıyla yangın kontrol altına alınmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Yenişehir İtfaiye 3-sayfa Yaşam Bursa İtfaiye Bursa Hava Durumu Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title