Haberler

Ankara'da 4 kişinin yaşamına sebep olan yangında, evdekilerin yıl başını kutladığı öğrenildi

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni yılın ilk saatlerinde Başkent'te meydana gelen ve 4 kişinin yaşamına sebep olan yangının ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor. Edinilen bilgilere göre bir grup genç, yangının çıktığı evde yıl başını kutlamak için toplandı. Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, kazazedelerin ailelerini kahretti.

Ankara'nın Altındağ'da 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. Yangında ölen Semih Akbaş'ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş'a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı.

Karapürçek Mahallesi, 439. sokakta, 4 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen ekipler tarafından giriş katındaki yangın sonucu dairede bulunanlardan 4 kişinin öldüğü belirlendi.

YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ

Apartmanda büyük paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, diğer katlardaki vatandaşları ise itfaiye merdivenleriyle tahliye etti. Yangında dumandan etkilenen çok sayıda kişi hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ve ölenlerin kimliklerini belirleme çalışması sürüyor.

Yılbaşı kutlaması için toplandılar, ailelerine felaketi yaşattılar

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

4 kişinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ardından eve giren olay yerine inceleme ekipleri çalışma başlattı. Acı haberi alıp gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşı döktü.

GENÇLER YILBAŞINI KUTLAMIŞ

Yangında ölen Semih Akbaş'ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş'a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı. Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangının ilk anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Yılbaşı kutlaması için toplandılar, ailelerine felaketi yaşattılar

VALİLİK: 4 ÖLÜ, 8 YARALI

Ankara Valiliği, 4 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama yaptı. Yanginda 8 kişinin de yaralandığı belirtilen açıklamada, "Karapürçek Mahallesi'nde Çarşamba günü saat 05.45 sularında 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hüseyin Akbaş Karapürçek Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (108)

herşeyimiz bozuk:

Hayırda birleşiniz şerde birleşmeyiniz.

Yanıtla24126
.:

Sus bi be allahın cezası

8010
ref:

şer senin içinde.

749
Başak Ayçin:

4 can gitmiş. yılbaşı kutlamayanlar da yangınlarda ölebiliyor. Bu bir takdir-i ilahidir. Söylediğiniz hadis-i şerifin başımız üzre yeri vardır. Fakat şu an sırası değildir.

214
TANER TAN:

Sen önce bir Müslüman olarak Allahın yasakladığı haramlardan uzak durursun ve sana verdiği akıl , iradeyi Onun yolunda kullanırsın...Ondan sonra başına gelecek her olay için takdiri İlahi diyebilirsin...

515
Realist:

Müslüman yilbasi kutlamazsa neden miladi takvim kullanir? Müslüman hicri takvim kullanir hadi degistirin bakalim takvimlerinizi uyduruk ay takvimiyle

Yanıtla1611
İslam:

Gerçekten Müslüman olarak yaşasak miladi takvimi de değiştirir hafta tatilini de mübarek cuma ya alırız

317
Ancinsan toranaga:

Realis sen harbi uyuşuk beyinli bi malsın

111
Hak:

Realist belliki gece çok fazla kaçırmışsın, ne dediğini bilmiyorsun. Sana tavsiyem yediklerine içtikkerine dikkat et.

15
HAKAN HAKSEVER:

Mukayese kabiliyeti olmayan embesil takvim zaruri ve international yılbaşı kutlamak zaruri ve international mı.?

11
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title