Haberler

Yine bir vatandaş kendini çırılçıplak sokağa attı! Bu kaçıncı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da dün gece çırılçıplak dolaşan ve "Vatan haini" naraları atan bir vatandaş görüntülendi. Vatandaşın akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtilirken olay sosyal medyada gündem oldu. Son zamanlarda sıklaşan 'çıplak vatandaş' vakaları,

Ankara Kahramankazan'da dün gece bir vatandaş ilçe merkezinde çırılçıplak dolaşırken görüntülendi. İlçe merkezinde çırılçıplak dolaşan vatandaş, 'Vatan haini" diyerek nara attı. Akıl sağlığının yerine olmadığı belirtilen vatandaşa polis ekipleri müdahale etti. O anlar arabalarıyla seyahat eden diğer vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.

Son günlerde artan "çıplak vatandaş" vakaları ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bu vaka akıllarakısa bir süre önce Bursa'daçırılçıplak soyunan ve birçok mahalleyi bu şekilde gezenadamı getirdi.

Yine çıplak vatandaş, bu kez yer: Ankara

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kahramankazan Güvenlik 3-sayfa Ankara Yaşam Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Hasan Turk:

Suan yokusun sonunda ucurumun kenarindayiz inadina diye diye ulkemizi yok ettiler cehalet buyuk guctur bunu kullananlar planlarini gerceklestirdi.

Yanıtla114
Azranil Eroglu:

İnsanlar ciddş şekilde ruhani sıkıntı içinde metafiziksel olarak tedavi ve duruma göre psikolojik destek görmeli bunun gibi niceleri var etrafta bide giyinik sıkıntılılar var. Yaptıkları şeyleri normal görenler.

Yanıtla13
Aydin Ayaydin:

giyinik gezenlerin cogunun da akil sagligi yerinde degil.

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title