Haberler

Yokluğun gözü kör olsun! "Ne istiyorsun?" diye soruldu, cevabı izleyenleri kahretti

Güncelleme:
Abone Ol

Kaldırım üzerine oturup ağlarken görüntülenen bir çocuğun yanına yaklaşan şahıs, "Neden ağlıyorsun?" diye sordu. Babası tarafından terk edildiklerini belirten çocuk, "Herkesin okuldan almaya geliyorlar benim kimsem yok" dedi. Gözleri dolan kız çocuğunun "Bir şey istiyor musun?" sorusuna verdiği yanıt ise izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Babası tarafından terk edilen ve okula kendisini almaya kimsenin gelmediğini belirten kız çocuğunun sözleri yüreklere adeta bir ok gibi saplandı.

KIYAFET VE KIYMA İSTEDİ

Maddi durumlarının iyi olmadığını belirten ve komşuların verdiği kıyafetleri giydiğini ifade eden kız çocuğu, "Bir isteğin var mı?" sorusuna utanarak "kıyafet ve kıyma" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Yaşam Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (115)

Naci Büyükkal:

Merak etmeyin. Devletimizin bünyesindeki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardım edecektir.

Yanıtla1K199
Engin Karakuş:

Bizim insanlarımız neden böyle zorluklar içinde.Nasıl bu hallere geldik herşey birbirine girdi bu günahsız yavruca ğın günahı ne.Yüce Mevlam hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Yanıtla101K
Sinan Özkan:

Ben alayım senin okul kıyafetlerini sana nasıl ulaşabilirim acaba

Yanıtla19742
Martin Sikertel:

45 yaşında adamım, oturup ağladım. Yavrum, sana kurban olurum; kahroldum. Ne olur bakmayacak olanlar, bu yacruları bu hale düşürecek olanlar çocuk falan yapmasın. Kimdir bu kızımız, tanıyan varsa bana ulaşsın karınca kararınca elimizden geleni yapalım biz de.

Yanıtla8656
mehmet koçmarlar:

ne yazacağımı bulamıyorum bir çok kardeşlerimiz var yardım bekleyen.....

Yanıtla12567
M. Orhan Özkan:

bu kızımıza nasıl ulaşabilirim?

Yanıtla5487
sade vatandaş:

geyik muhabbetine çocuğu alet etmişler

Yanıtla23346
Mehmet Erdem:

Nerede bu kız?

Yanıtla4251
Emre Ulger:

Sagtekarlarin yüzünden böyle ihtiyacı olan insanlarımıza belki ulaşamıyoruz belki görüp inanmıyoruz bu çocuğumuza içim acıdı keşke birleşilse ulaşabilsek..

Yanıtla2192
Louis Tay:

Nerde yaşıyormuş?

Yanıtla1125
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title