Haberler

Yol verme tartışmasında ortalığı kan gölüne çeviren şüpheli tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de bir şüpheli yol verme tartışmasında pompalı tüfekle dehşet saçtı. Saldırgan araya girerek kendisine engel olmak isteyen babası amcası ve bir uzman çavuşu vurarak öldürdü. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde çıkan yol verme kavgasında babasını, uzman çavuş ile amcasını öldüren şüpheli tutuklandı.

ARAYA GİRENLERİ TEK TEK ÖLDÜRDÜ

Olay,11 Ağustos günü ilçeye bağlı Sucular Mahallesi'ndeki bir restoranın önünde meydana geldi. İki aile arasında 'yol verme' nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan İ.Ş. pompalı av tüfeğiyle ateş ederek araya giren babası Mehmet Emin Şahin (53), daha sonra Van'dan izne gelen Uzman Çavuş Metin Denizedalan ile amcası Abdurrahim Denizedalan'ı vurdu.

Uzman Çavuş Metin Denizedalan ile amcası Abdurrahim Denizedalan olay yerinde, Mehmet Emin Şahin ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olayda 6 kişi de yaralandı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada olaya karışan İ.Ş.ve M.G.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerin ardından İ.Ş., A.S.ve M.G. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan İ.Ş. tutuklanırken iki şüpheli adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Olaylar Güncel Tarsus Mersin Hukuk Suç Olaylar Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

MEHMET EMİN BİRGÜL:

dikkatimi çeken polis merkezinde birbirini vuranlara şehit görevi başında vuralan jandarma uzmanına öldü denilmesi . ve tüm kolluk kuvvetleri artık kanundan korkuyor tutuklu ifade sonrası serbest ama müdahale edenler en ufak yanlışında meslekten atılıyor buda yoğurdum dökülmesinde ne olursa olsana dönüyor millet iyice zıvanadan çıkmış oluyor . hak edene hak ettiğini verilmedi sürece kimse güvende değil her an ölüm sizi rastgele bulur.

Yanıtla1142
Efe:

polis görev başında vuruluyor tabiki şehit uzman cavus ne alaka ayırmaya çalışmış görevi değil gemis bulmuş bir mermi

20
Cemal Koyun:

bu nasıl bir cinnet

Yanıtla132
Murat Celik:

yazık olmuş Allah rahmet eylesin

Yanıtla324
Engin Pat:

Olay yazildigi gibi değil çook farlı şeyler var bu olayin perdesi

Yanıtla34
Emin Görmecikli:

neden gaz verenleri salıverdiniz ki

Yanıtla00
Kadir Özer:

Cehalet tehilkilidir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title