Haberler

6 Aylık Bebeği Olan 16 Yaşındaki Genç Anne, Yurdun Penceresinden Atladı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurdun 4'üncü katındaki tuvaletin penceresinden atlayan 16 yaşındaki anne hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurdun 4'üncü katındaki tuvaletin penceresinden atlayan Ü.Ş.G. (16) hayatını kaybetti.

6 AYLIK BEBEĞİ VAR

Olay, Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sabancı Kız Yetiştirme Yurt Müdürlüğü'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün öğleden sonra Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya getirilen ve 6 aylık bebeği olan Ü.Ş.G., yurt binasının 4'üncü katında bulunan tuvaletine gitti. Bir süre sonra genç kız, tuvaletin küçük penceresine çıkarak kendini aşağıya bıraktı.

BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Genç kızın düştüğünü görenler, durumu yurt idaresine ve sağlık görevlilerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, beton zemine çakılarak kanlar içerisinde kalan Ü.Ş.G.'nin hayatını kaybettiği belirledi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici'nin de geldiği olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kızın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

AYHAN DOĞAN:

BURASI TÜRKİYE. . . BAŞKASININ YANLIŞLARINI GÖRDÜĞÜMÜZDE HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPARIZ, AMA KENDİ YANLIŞIMIZ OLUNCADA GÖRMEZDEN GELEN ACİZ BİR MİLLETİZ MALESEF. . . . . . ONDAN SONRA MÜSLÜMANIZ DEYİP YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORUZ KENDİMİZİ. . . . .

Yanıtla19
Vikings:

insanlara normal hayat şansı saglamazsanız. İş imkanları olmazsa, kadınlarımızı tehdit eden ayılardan muhafaza edemezseniz. Boyle çozumu intiharda ararlar. Bir bakın bakalım son yıllarda intihar artmış mı azalmış mı. . . Cok yazık cok

Yanıtla02
Sera:

Keşke bir psikolojik tedavi görseydi

Yanıtla01
Erkan okcay:

Ya siz her şeyi neden müslüman lara bağlıyorsunuz zaten sen müslüman insan böyle konuşmadın dördüncü kat ve tuvalet penceresi oraya adam mı dikdinler zaten tuvalet pencereleri 50×50 olur ordan birinin atlayacak kimin aklına gelir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title