Haberler

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Güncelleme:
Abone Ol

Zahide Yetiş'in programına çıkan baba, kendisinden yaşça büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü. Öfkeden deliye dönen Yetiş, "Sizi yayınımda istemiyorum" diyerek adamı stüdyodan kovdu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programında tansiyon yükseldi. Yayına çıkan bir baba, sinirlerine hakim olamayarak evden kaçan kızına saldırdı.

ÖNCE ADAMA SONRA KIZINA SALDIRDI

Baba Yusuf, bir ay önce evden kaçan kızı Zeynep'i bulmak için Zahide Yetiş'in programına çıktı. Adı birçok erkekle anılan bir çocuk annesi Zeynep, görüştüğü kişilerde özel görüntülerinin olduğunu belirterek korktuğunu söyledi. Kızının birlikte olduğu kendisinden yaşça büyük adamla yüzleşen baba, öfkeden deliye döndü. Kızının "Benonu seviyorum" itirafına sinirlenen baba, önce adamın üstüne yürüdü sonra yanında oturan kızına tokat attı. Güvenlik görevlisi araya girerken Zahide Yetiş de yaşananlara sessiz kalmadı. "Sizi yayınımda istemiyorum" diyen Yetiş, babayı stüdyodan çıkarttı.

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Zahide Yetiş Televizyon Magazin 3-sayfa Baba Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

Cumalylmz yilmaz:

kadına şiddet diye düşünmeyin bı baba için çok zor bı durum kızının kaçması heleki kaç yaş büyük biriyle onu babaya sorun bide içindeki acıyı içinde açılan yarayı bı sorun Allah kimsenin başına vermesin çok zor bı durum

Yanıtla181K
Satinalma gf:

ne olursa olsun insan dövülmez , çok acı çekiyorsa evlatlıktan red eder, herkes başına geleceklerden sorumlu olur , bende kız babasıyım, ve böyle düşünüyorum.

1K40
Güven önemlş:

düpedüz yayıncı beceriksizliği, bu ne tedbirsizlik, ya daha vahim bir durum olsa

2790
cavit dogan:

Satinalma ; Adından da anlaşılacağı gibi bir firmada Satınalmacısın galiba, Belliki sen iş ahlakını eve taşımışsın, bir firma ile anlaşamayınca reddedip başka firmaya geçme zihniyetini kendi kızında yapmak o kadar kolay değil aklını başına devşir. Rahmetli Zeki Müren şarkıda ne diyordu "Eskimiş pul gibi atarlar seni" O reddettiğin kızı eskimiş pul gibi attıklarında anlarsın gerçek Babalık neymiş..

239
Kaan Korkmaz:

Satinalma gf bos yapma....

16
Onur Yener:

Zahide hanım her zaman ki gibi feminist duyguların da etkisiyle tribünlere oynuyor...

07
ibrahim ibrahim:

binbir emekle besle büyüt ,karşına çıkan evlada bak...Adama acıdım :(

Yanıtla13521
Ömer Can:

sosyal medyanın zehirlediğinden sadece birisi

02
İbrahim Demirel:

Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ben çevremde çocuklarına karşı sorumsuz çok ebeveyn gördüm, diğer yandan anne babasına saygısız çok evlat da gördüm. Bence bir insanın hayattaki en büyük sorunlarından birisi de ailesiyle yaşadı sorunlardır. Öyle bir durum ki insanı çaresiz bırakır. Allah, hayırlı eş, hayırlı anne baba, hayırlı kardeşler ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Aile çok önemli.

Yanıtla3440
Perwer:

Aynen katılıyorum.

290
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title