Haberler

Teybi çalamayan hırsız araç sahibine not bıraktı: İntikam yeni başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'da bir aracı soymak isteyen hırsız, aracın teybini çalmak için dakikalarca uğraştı. Teybi civatalı olduğu için çalamayan hırsızın yaya kaldırımına sprey boya ile yazdığı 'intikam yeni başladı' notu ise araç sahibini şaşırttı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilen bir otomobile yakın yaya kaldırımına sprey boya ile yazılan 'intikam yeni başladı' notu araç sahibini şaşırttı. Araç sahibi ise hiç kimseyle sorun yaşamadığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde Gökhan Urtekin'e ait park halindeki otomobile, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.

Bir süre sonra aracının başına gelen Gökhan Urtekin, aracının zarar gördüğünü ve sürücü kapısının yanındaki kaldırıma sprey boya ile yazılmış 'intikam yeni başladı' notunu okudu.

TEYBİ ÇALAMAYINCA NOT BIRAKTI

Olaydan şaşkınlık duyduğunu ifade eden Urtekin, "Arabama baktığımda zarar verilmiş olduğunu fark ettim. Teybi cıvatalı olduğu için zorlamış ama çalamamış. Sanırım çalacak bir şey bulamayınca arabama zarar verip, arabamdaki sprey boya ile 'intikam yeni başladı' diye kaldırıma yazı yazmış olabilir.

Biz asgari ücretle çalışan insanlarız. Bugüne kadar kimseye kötülüğüm olmadı. Kimseyle de bir alıp veremediğim yok, kimsenin malına da zarar vermedim. Arabam kapının önünde duruyor. İşe gidip geliyorum. Kime ne zararı dokunmuş hayret ediyorum" dedi.

"ZARARI KARŞILAYIP, ÖZÜR DİLEMELİ"

Yaklaşık 2 bin lira zararının olduğunu ifade eden Urtekin, şüpheli kişinin, bir an önce zararını karşılayıp, özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Olayla ilgili polisin incelemeleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

deli kAdiR:

İnsan Vüsfettesi Seni Birde Not Bırakmış, Sen Daha Teybi Çalamıyon Her Tarafın İntikam Olsa Ne Olur, Embesil Asalak Herif,

Yanıtla19
Hakan:

Hırsızlığa ağır suçlar gelsin kimse kolay ekmek kazanmıyor kolay çaldırsın diye

Yanıtla17
SERKAN:

ALLAHDAN ARABAYI ATEŞE VERMEMIŞ

Yanıtla17
Seren canj:

Senin kırıklardan biridir erkek kırıklar ama

Yanıtla52
cem:

hırsızlık suç değil ki bu ülkede anca adam öldürmek lazım o zaman hakimler işi ciddiye alıyor ya da tecavüz olmalı taciz değil çünkü taciz de hayat kaymıyor

Yanıtla06
bug:

winter is coming

Yanıtla04
Flash Tv Yalçın Abiniz:

Oğlum benim senaryoları geçtiniz yemin ki

Yanıtla12
H.G:

GARIBANIM ZAR ZOR ARABA ALMIS ONUDA RAHAT BIRAKMIYORSUNUZ LAVUKLAR

Yanıtla01
Rabbin:

Bayılırım bayılırım !! Doğru yol Allah''ın yoludur, Allah ise intikam alır. Allah''ın mübarek intikamını kendilerini mümin zanneden münafıklardan başkası inkar etmez. Allah onlardan da intikam alır. Depremler, Seller, Kasırgalar, Tsunamiler, Yangınlar ve Heyelanlar Allah''ın intikam alma biçimlerinden sadece bazılarıdır. O sonu gelmeyen cehennem azaplarının mucididir. Kendisine yönelenlerin intikamını almaktan mutluluk ve sevinç duyar, o intikam Almayı seven bir ilahtır, Ona Hamd olsun.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title