Haberler

Öldüresiye dövüp "Yolda bulduk" diyerek hastaneye bıraktılar! Talihsiz adam hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga sırasında küfür eden şahsı feci şekilde döven ve daha sonra "Yolda bulduk" diyerek hastaneye bırakan şüpheliler Edirne'de yakalandı. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren yaralı ise hayatını kaybetti.

İstanbul Zeytinburnu'nda alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga sırasında küfür eden şahsı döverek öldüren ve hastane acil servisine bırakarak kaçan 2 şüpheli Edirne'de yakalandı. Tarafların tartıştığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Zeytinburnu Kazlıçeşme mahallesinde 2 Temmuz Salı günü meydana geldi. İddiaya göre 52 yaşındaki Bayram Gündoğdu, alacak verecek meselesi nedeniyle 2 kişi arasında tartışma çıktı. Bu sırada Gündoğdu küfür edince 2 şüpheli tarafından dövüldü.

"YOLDA BULDUK" DİYEREK HASTANEYE GÖTÜRDÜLER

Şüpheliler "Yolda bulduk" diyerek Gündoğdu'yu hastanenin acil servisine bıraktı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Gündoğdu tüm müdahalelere rağmen 8 Temmuz'da hayatını kaybetti.

İnceleme başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, mağdurun hastaneye getirildiği otomobilin plakasını tespit etti. Otomobilin C.F.D. adlı şüpheliye ait olduğu belirlendi. Bayram Gündoğdu'nun olay günü bir tekstil atölyesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada dövüldüğü ve ağır yaralandığı tespit edildi.

AMCALARINA KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN DÖVMÜŞLER

Şüphelilerin C.F.D. ve S.Y.Ç. olduğunu belirledi. İstanbul'dan kaçtıkları tespit edilen 2 şüphelinin izi Edirne'de bulundu. Bir evde saklandıkları tespit edilen C.F.D. ve S.Y.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin cinayeti itiraf ettiği, kavga sırasında amcalarına küfür eden Bayram Gündoğdu'yu dövdüklerini bayılınca da hastaneye bıraktıklarını anlattığı öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Acil Servis İstanbul Hastane 3-sayfa Güncel Edirne Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Abdülkadir Yolbilir:

Daha önce küfür edene, aynen iade ediyorum deni konu kazanırdı..Şimdi ölümle sonuçlanıyor

Yanıtla120
Hatip Kaya:

2 ay sonra serbest

Yanıtla111
TeSKiN:

Anca laf ebeliği yaparsınız Ülke umurunuzda değil cinayetleri bitirecek kısas adaletini istemez ve her cinayette de adalet ceza sistemi yerine ülkenizi kötülersiniz

Yanıtla46
VEFA:

DEMOKRATİK, LAİK HUKUK DEVLETİNDE kısas adaleti olmaz. Modern Ceza Hukuku olur, her konuda fırsatçılık yapıp, ülkenin demokratik, laik sistemine kendi inanışlarınız doğrultusunda İslami kural sokmaya çalışmayın. Bunlar BEYHUDE çabalardır.!..

64
VEFA:

DEMOKRATİK LAİK HUKUK DEVLETİNDE istibdat olmaz, özgürlük,eşitlik,hoşgörü, düşünce ve vicdan hürriyeti olur. Bastırılmış, sonradan sapkınlığa dönüşen duygular olmaz, yaşanmışlıklar olur. Hele hele dini kuralla insan yönetmek, devlet idare etmek hiç olmaz.Başkalarının korumasıyla ne yaptığının derdi de başkalarına düşmez. Öğreneceksin!...

54
TeSKiN:

Demokratik laik hukuk devletinde özgürlük hoşgörü ve vicdan özgürlüğü yoktur kendi gibi düşünme mecburiyeti vardır kendi gibi olmayanların okuma özgürlüğü yoktur üst düzey yönetici olma hakkı yoktur bir yerde sapkınlık varsa laikse yaşanmışılık değilse sapıklıktır adaleti sizde tek taraflı kişiye göre şekillenmeeiğini ÖĞRENECEKSİNİZ.....

36
TeSKiN:

Evet demokrasi laik hukuk devletinde kısas olmaz korumasını otele atmak olur sonrada adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez olur sizin gibi insanların vicdanıda iki taraflıdır yapana höre şekillenir

26
VEFA:

TeSKİN Git gide herşeyi birbirine karıştırmaya başladın. Sen dinlen biraz, kendini TeSKİN edecek, sana iyi gelecek şeyler bul!..

44
VEFA:

TeSKİN, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nde senin keyfine göre eğitim sistemi olamaz. Seni olsa olsa Afganistan TeSKİN eder. Uçak biletin de benden. Yolun, bahtın ve zihnin açık olur umarım!... TeSKİN...

40
TeSKiN:

Can güvenliği olmayan velet istediğin ülkeyi seç adım gibi seni TESKİN eder biletini de veririm Fransa layık olarak Hollanda da senin gibilere bazı konularda özel ayrıcalıklar la yardımcı olabilir bence sana layık ikisi de

04
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title