Haberler

Zincir markette torunu yaşındaki kızı taciz etti! O anlar kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Bir zincir markette yaşlı bir adamın torunu yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Tacize uğrayan genç kızı o anları "Kavuşmamız imkansız (torunu yaşındayım)" notuyla paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.

Son dönemlerde yaşanan taciz vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez olayın yaşandığı yer bir zincir market... Güvenlik kameraları tarafından kayda alınan görüntülerde yaşlı bir adamın, ürünleri düzelten torunu yaşındaki market çalışanını taciz ettiği görülüyor.

"KAVUŞMAMIZ İMKANSIZ"

Kısa sürede viral olan görüntüleri olayın mağduru olan genç kızın "Kavuşmamız imkansız (torunu yaşındayım)" notuyla paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Hukuk Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Özcan Özcan:

BU AHLAKSIZLIKLARDAN DOLAYI LAİK SİSTEMİ SUÇLAYANLAR ;İSLAM ÜLKELERİNDEKİ CEHALET VE GERİLİĞİN NEDENİ NE?

Yanıtla222226
İsmail Yigit:

Ahir zamandayız. Kalpler taş olmuş.İnsanlık kalmamış. Ne dede dedeye benziyor. Ne insan insana benziyor. Bir ayağı çukurda hala uçkur peşinde..İmanı olmayandan öbür dünyaya inanmayandan her şey beklenir..

Yanıtla20315
MÜCAHİD:

özcan laik sistem dini ahlaki değerleri reddediyor ve insanları kuralsız kaidesiz bir hayata davet ediyor. Hiç kimseden korkmayan değerleri olmayan dan da korkulur doğrusu. Ayrıca Dubai S.Arabistan, Katar, Kuveyt, BAE, Endonezya , Pukhet adaları, İran şeriatle yönetilen ülkeler ve herkes memnun suç diye bir şey yok oralarda.

Yanıtla11161
Brh atr:

yahu be adam senin hiçmi çocuğun torunun yok bu nasıl bir toplum haline geldik böyle

Yanıtla382
oturan:

Yaş 70 miş iş bitmemiş adamdaki ahlak bozukluğu gençlerde yok

Yanıtla367
Serkan Karagedik:

İdam şart

Yanıtla556
vatandaş:

asın gitsin

Yanıtla451
Fatih Kahreman:

o kişi dünyanın en zengin kişisi olsaydı

Yanıtla448
Ünsal Erol:

Haberim yok imis gibi çek piyanist

Yanıtla447
Yakup SGZ:

O evladuuu

Yanıtla234
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title