Haberler

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan uzman çavuş kendini ağır yaraladı

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan ve ailesiyle bankaya para çekmeye giden uzman çavuş, bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır yaraladı. Polis ekipleri ise şüpheli olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düğün hazırlığı yapan 43 yaşındaki uzman çavuş, para çekmek için ailesiyle gittiği bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır yaraladı.

Gaziantep'ten düğün hazırlıkları için ailesiyle Karadeniz Ereğli ilçesine gelen Ertuğrul B. isimli uzman çavuş, düğün hazırlıklarına başladı. Ertuğrul B, kendisi gibi uzman çavuş olan ağabeyi K.B. ile bankadan para çekip kuyumcudan altın almak istedi.

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan uzman çavuş kendini ağır yaraladı

SİLAHI KAFASINA ATEŞLEDİ

Ailesiyle birlikte bankada sıra bekleyen Ertuğrul B. bankanın karşısındaki camiye gidip elini yüzünü yıkamak istediğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Uzman çavuş bir süre sonra nişanlısı G.A.'nın telefonuna bulunduğu konumu gönderdi. Ağabeyi de kardeşi Ertuğrul B.'yi arayarak durumu anlamaya çalıştı. Aile, uzman çavuşa ulaşamayınca konuma hareket etti. Bu sırada silah sesiyle ürperen vatandaşlar, Ertuğrul B.'nin başına ateş ettiğini gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan uzman çavuş kendini ağır yaraladı

AĞIR YARALANDI

Bu sırada olay yerine gelen ailesi, uzman çavuşun beylik silahıyla başına tek el ateş ettiğini öğrendi. Kanlar içinde kalan uzman çavuş ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Ertuğrul B.'nin tedavisi sürüyor. Polis ekipleri ise olayın hangi sebeple yaşandığını araştırmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak 3-sayfa Güncel Ereğli Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Birşey demedimki:

Muhtemelen KIZ tarafı maddi ve manevi olarak DAMADI bezdirdiler. Bizde evlilik ve düğün demek erkek tarafına maddi ve manevi işkence yapmak demektir .. üzücü...

Yanıtla34700
Yusuf ODEMIS:

Bence tam tersi. Çocuğun annesi babası maddi manevi bezdirmiştir. Çünkü kız tarafına kızsan en kötü yol verirsin. Ama anne babanın yaptığı terbiyesizliğe çare yok.

00
İsmail Atış:

Düğün salonu Yemeği Takısı Mobilyası Adetleri la bi salın su gençleri ya Bir düğün yapacak adam milyon harcıyor Yuva kurmak için Bir düğün salonu sorduk arkadaşa 90bin dediler bu nedir arkadaş 2saat için yazık

Yanıtla9389
Birşey demedimki:

Ülkemde kına ve düğün töreni yasaklanmalı. Nikah ve sonrasında geniş bir aile yemeği yeterli. Kızlar Arkadaşlarına hava atmak için olmadık isteklerde bulunuyor. Sonrada yıllarca borç ödüyor..

1151
Erdal_19:

yok düğün yap yok altın al yok gelinin anasının kız kardeşine iç çamaşırı al sonuç bu işte

Yanıtla11343
İbrahim Genç:

Aklı olan evlenmez.

Yanıtla38210
Kenan Tepretoğlu:

Allah şifa versin, değer miydi kardeşim ya

Yanıtla3165
Sevcan:

Birbirleriyle yarışıyor kızlar erkekleri her türlü zarara uğratıp sonrada hava atıyor.Sanki bulunmaz Hint kumaşı her biri bir bayan olarak bu durumu kınıyorum.Gayeniz mutlu olmak olsun mutlu etmek olsun insanları canından bezdirmek değil.

Yanıtla0133
esra ceylan:

Mütevazi olanın vay haline. Ne yazık ki karşı tarafı yormazsan da kocanın ailesi seni ezik ,ve değersiz görüyorlar.Çok acımasız bir toplumda yaşıyoruz.

1646
Nazan Yılmaz:

Esra hanıma katılıyorum. Bende evlenirken hiç birşey istemedim bu sefer ablaları laf ettiler.

55
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title