Haberler

Zonguldak Yola Fırlayan Köpek Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı

Abone Ol

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, aniden yola fırlayan sokak köpeğine çarpmamak için yavaşlamayan kamyonete arkadan gelen kamyonet çarptı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, aniden yola fırlayan sokak köpeğine çarpmamak için yavaşlamayan kamyonete arkadan gelen kamyonet çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada öndeki araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza Sarıkorkmaz Mahallesi Yeşiltepe mevkiinde meydana geldi. Kent merkezine giderken yola çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşlayan 31 yaşındaki İsmail Sezgin yönetimindeki 67 UA 996 plakalı kamyonete, arkadan gelen 49 yaşındaki Recep Özkayıkçı idaresindeki 67 UD 494 plakalı kamyonet çarptı. Kazada, sürücü İsmail Sezgin ile yanında bulunan 25 yaşındaki Feride Akkanat ve 7 yaşındaki Erdinç Sezgin yaralandı. Köpek ise olay yerinden uzaklaştı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kaldırımda gezen köpeğin yola çıktığı, köpeğe çarpmamak için yavaşlayan kamyonete arkadan gelen kamyonetin çarptığı görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erdinç Sezgin Yeşiltepe Zonguldak 3-sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title