Haberler
Haberler ›› Ala Tokel ›› Biyografi

Ala Tokel Biyografisi

Ala Tokel

Ala Tokel Kimdir ?

3 Aralık 1994 tarihi doğumludur. Ala Tokel'in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Kız kardeşi, annesi ve kendisinin isimleri Farsça'dan gelmektedir. Kız kardeşinin ismi Tara'dır ve isminin anlamı gökteki en yüksek yıldızdır. Kendisinin ismi olan Ala, güzel demektir. Annesinin ismi Menije ise anlam olarak senede bir kez açan siyah lale demektir. Ala Tokel, Ala MakeUp Studio'nun sahibidir.
İlköğretimi Doğa Koleji'nde tamamlanmıştır. Lise eğitimini ise Erenköy Kız Lisesi'nde bitirmiştir. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olmuştur.
Tokel, Hürriyet'e verdiği röportajda sona eren evliliğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; Ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Kendisi, ailesi, o zaman yaşadığım hayat… Ama biraz erkendi bizim için bence. Ben 21-22 yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamışım. Ne evliliğimden ne boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım."

title