Haberler

15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Cemal Kaşıkçı cinayetiyle dünyanın tepkisini çeken Suudi Arabistan, 15 yaşındaki kızı aracıyla ezen Suudi genci özel jetle ABD'den Suudi Arabistan'a kaçırdı. ABD'li yetkililer, sahte pasaportla kaçırılan gencin iadesi için hukuki süreç başlattı.

ABD'nin Portland kentinde üniversite öğrencisi, 21 yaşındaki Abdulrahman Nura, 2016 yılında yaya geçidinde yürüyen 15 yaşındaki Fallon Smart'ı aracıyla ezerek ölümüne neden oldu, ancak 2017 yılının haziran ayında Nura ortadan yok oldu.

SAHTE PASAPORTLA KAÇIRILMIŞ

Suudi Arabistan başkonsolosluğu, gözaltına alınan Nura için 100 bin dolarak kefalet ödedi. Serbest kalan Nura, konsolosluk tarafından ayarlanan özel jet ve adına düzenlenmiş sahte pasaportla ülkesine döndü.

ABD'li yetkililer, Nura'nın 18 ay önce ülkesine döndüğünü öğrendi, ancak Suudiler ABD makamlarının Nura'nın ülkesine nasıl döndüğü, diğer ayrıntılar konusunda hiçbir soruya yanıt vermedi.

15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı

"ONUN BURAYA GETİRİLMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

ABD makamları Nura'nın iadesi için hukuki süreç başlatırken, yetkililer, "Onun buraya geri getirilmesi için her şeyi yapacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

Nura'nın ailesinin Suudi Arabistan kraliyeti ile bağlantısının olmadığı belirtilirken, yaşamını yitiren genç kız Fallon Samart'ın ailesinin avukarı, Suudiler'in Nura'nın kaçışına yardım etmiş olabileceğini travmaların en yükseği olarak tanımladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Suudi Arabistan Portland 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Yobaz Savar:

suudi halkına saygılıyım ancak ülkeyi yobaz vahhabi çeteleri idare ediyor.

Yanıtla1132
Dürbünlü:

Aynen Katılıyorum Yobaz Avcısı.

19
DİNOZOR:

Teknoloji harikası gerçek elle tutulur gözle görülür kulakla duyulur mucize bilgisayara islam ı sormuşlar arap milliyetçiliği temelleri üzerine atılmış siyasi kurum çıkmış

Yanıtla177
KESKÎN KILIÇ:

Dinazor isimli şeytan, hiç muhatap olunmayacak kadar saygısız, edep yoksunu boş bir tenekesin. Toplum içinde insanlığa faydası, katkısì olmayan bir parazitsin.

22
BUZZY:

Bu entarili bedevilerin durumu tam bir baba parası yiyen cahil çocuklar gibi her haltı karıştırp sonra petro dolarlarla çözüyorlar ama bir toplu iğneyi bile üretmediklerinden gün gelecek bunların altından o topraklar zaten gidecek gitmesi de şart zaten israillli abileri Amerikalı babalarının çabası da bunları kurtarmaya yetmeyecek

Yanıtla017
Bilo:

BU ISLER ISHBARAT OYUNLARI SIYAYEY IN HABERI OLMADAN ABD DEN KUS UCAMAZ ARKADAS BU BOYLEDIR

Yanıtla17
haydar:

siyayey ne LANNN anlamadim

16
FEHMİ:

nagehan alçı olaya bir el atsa

Yanıtla24
mısair:

doğal değilmi

Yanıtla22
Bilo:

BUNLAR ALI GEL OKUL ACILDI PARALAR SACILDI OYNUYORLAR YANCEBE SELMON ABEY

Yanıtla03
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title