Haberler

6 Bin Kişi Şehir Meydanında Çıplak Poz Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Kolombiya'nın Bogota şehrinde 6 binin üzerinde gönüllü anadan doğma soyunarak fotoğraf çektirdi.

Bogota'da binlerce kişi soğuk havaya aldırış etmeden, şehrin meydanında soyunarak, fotoğrafçı Spencer Tunick'in objektifine poz verdi. 6 bin kişilik bu kalabalık, kitleleri fotoğraflamasıyla ünlü olan Tunick'in son 6 yılda bir araya getirdiği en büyük topluluk oldu.

''BÜTÜN TABULARI YIKTIK''

Grubun çekimler sırasında bir hayli eğlendiği gözlendi. Poz veren kişilerden biri aktivitenin kendilerini özgürleştirdiğini söylerken, bir diğeri ise herkesin çıplak ve eşit olmasına vurgu yaparak "Kıyafetlerimizi çıkararak tabuları yıktık ve kendimizi çok daha rahat hissettik" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Spencer Tunick Dünya Cinsellik Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (95)

yok öyle bir allah:

İnsanları giydiğine yediğine içtiğine göre yakan ve işkence eden bir allah olamaz. Ey inananlar beni dinleyin, size sakalları ve korkunç suratlarının ardında yüzlerce yıldır kuranı ve allahı anlatan şeytanlara inanmayın. O şeytanlar sizi ne hale soktu. Tanrı sözünden ayrıldınız. Allahın gönderdiği yönergeleri bıraktınız ve hadis adı altında yüz binlerce şey üretip onlara kapıldınız. Şimdi de helak oluyorsunuz. Ayrıca kurandaki tehditler kötüler içindir. İyilerin ibadete ihtiyacı yok.

Yanıtla418
KAVKAZ:

YÜRÜ GİT BAŞKA YERE. . . . ÖYLE YA DA BÖYLE. . . . İYİMİZ VE KÖTÜMÜZ İLE. . . ALLAH'' I İSİM VE SIFATLARI İLE TANIYAN. . . KUR'' AN VE SÜNNETE GÖRE DEĞERLENDİREN BİR MİLLETİZ. . . ASIL SENİN KAFANDA OLUŞTURDUĞUN ÖYLE BİR TANRI YOK. . .

17
sen dini kendine göre değiştirmişsin:

''İyilerin ibadete ihtiyacı yok'' ne demek benim kalbim temiz de her haltı ye sonra da bunların yaptığı haram diyenlere de sakallı şeytan de sen aşmışsın Allah yardımcın yardımcımız olsun

34
yok öye bir allah 2:

Kuranın mantığını anlamamışsınız. Adam öldürenin cezasıyla ilgili kanunlar ancak adam öldüren birisi için geçerlidir. Kısaca ceza kanunları suçlular için geçerlidir. Ceza kanunlarını suçu olanlar okur. Suçu olanlara hitap eder o kanunlar. Siz eğer suçlu değilseniz her gün ceza kanununu neden okursunuz bre cahiller? Senin suçun yoksa, kalbinde kötü bir şey yapmak yoksa suçlulara yönelik kanunları neden okursun? İyilerin kanuna ihtiyacı yoktur. İyiler kimseyi incitmez.

51
BİRAZ KURAN OKU. KENDİ KİTABINI ANLATMA:

İnsan başıboş bırakılacağını mı sanıyor?(75-Kıyamet 36)

04
bekle hele:

sakallilar sizlerin soyunuzu kurutacak

21
''''İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM'''':

Rahman Rahim olan Allah''ın adıyla1. Elif. Lâm. Mîm. 2. Bu, kendisinde şüphe olmayan, muttakiler için yol gösterici olan bir Kitap''tır. 3. Onlar, gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden infak ederler. 4. Ve onlar, sana indirilene, senden önce indirilenlere iman ederler ve ahirete de kesin bir bilgiyle inanırlar. 5. İşte bunlar, Rablerinden olan bir hidayet üzeredirler ve kurtuluşa erenler bunlardır.

11
''İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM'':

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM1. Elif, lam mim. 2. Zalikel kitabu lareybe fihi. Hüdenlil müttekin. 3. ellezine yü’minune bil gaybi ve yukimunesselate ve mimma rezaknahüm yunfikun. 4. vellezine yü’minune bima unzile ileyke ve ma unzile min kablike ve bil ahireti hüm yukinun. 5. ulaike ala hüden min rabbihim ve ulaike hüm-ül muflihun.

11
ISPARTA LI:

KEMALİST GENÇLİYE NE KADAR BENZİYORLAR

Yanıtla2219
ali:

oradaki soyunanlar kemalist degil akpci yobazlarmis

00
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title