Haberler

Vatandaşlar, plajda aşırı samimi hareketler sergileyen çifti uyarınca kavga çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de bir plajda aşırı samimi davranışlar sergileyen bir çifte vatandaşlar tepki gösterdi. Çocuklu ailelerin de bulunduğu plajda çiftin bu davranışlarına rahatsızlık duyan bir genç, çiftin üzerine su döktü. Bu duruma sinirlenen adam, genci tehdit etti. Çiftin öpüşmeye devam etmesi üzerine başka bir kişi boş su şişesini onlara fırlattı ve kavga çıktı.

Amerika'da bir plajda yaşanan olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir genç, aşırı samimi davranışlar sergileyen bir çifte su şişesi fırlatınca kavga çıktı.

Olay, herkese açık bir plajda meydana geldi. Paylaşılan videoda, kumların üzerinde tutkuyla öpüşen bir çift görülüyor. Etraftaki insanlar, özellikle de çocuklu aileler, bu durumdan rahatsız oldu.

ÜZERLERİNE SU DÖKTÜ

Sonunda, genç bir çocuk duruma müdahale etmeye karar verdi ve çiftin üzerine su döktü. Su dökülünce sinirlenen adam, genci tehdit etti. Ancak çevredekiler, çiftin davranışının uygunsuz olduğunu ve plajda çocukların bulunduğunu hatırlattı. Çift öpüşmeye devam edince, başka bir kişi boş su şişesini onlara fırlattı. Bu hareket sonrası kavga çıktı. Adam ayağa kalkıp şişeyi almaya çalışırken, başka bir erkek ona sert bir şekilde karşılık verdi.

VATANDAŞLAR BAĞIRARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Çifte, etraftaki insanlar bağırarak tepki gösterdi, tuvalete gitmelerini ve çocukların yanında böyle davranmamalarını söylediler. Bazıları çifti "eşlerini aldatmakla" suçladı, ancak kadın bunu reddetti. Bu cevap, etraftakileri daha da sinirlendirdi. Bir kadın, çiftin sadece kendilerini düşündüğünü, çocukları ve diğer insanları umursamadıklarını söyledi.

Video sosyal medyada hızla yayılarak tartışmalara neden oldu. Bu olay, halka açık alanlarda uygun davranış konusunu tekrar gündeme getirdi ve toplumda geniş bir tartışma başlattı.

Olay anından kareler;

ABD'de bir genç, plajda aile ve çocukların gözü önünde aşırı samimi hareket sergileyen çiftin üzerine şife fırlatınca kavga çıktı

ABD'de bir genç, plajda aile ve çocukların gözü önünde aşırı samimi hareket sergileyen çiftin üzerine şife fırlatınca kavga çıktı

ABD'de bir genç, plajda aile ve çocukların gözü önünde aşırı samimi hareket sergileyen çiftin üzerine şife fırlatınca kavga çıktı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya 3-sayfa Toplum Yaşam Dünya Çocuk Kavga Sosyal Medya 3.Sayfa Toplum Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

ismail bey :

Bizim komünistler özgürlük diye hemen sahip çıkardı..

Yanıtla101445
Leven Ergün:

BİZE GELİN BEBEKTE SERBES YAPIYOLAR VİDEO VAR, AMPULLLER

Yanıtla215214
Vural Akbıyık:

ne diyon sen değişikk

45188
Leven Ergün:

AÇ İNTERNETİ İZLE BEBEKTE HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE 18 FİLM ÇEKİLDE GEÇEN AYLARDA

5990
Fuat Gençoğlu:

vuralcığım biraz sen değişiksin bunun gibi az haber çıkmadı be kardeş :))

1529
bülent iyigün:

aynen bebekte gündüz vakti nerdeyse çocuk olmuştu bu neki ...

313
Ne Demeli:

Bu olumsuz verenler pek haber okumuyor veya takip etmiyor sanırsam yorum yaptığınız bu sitede bile çıktı bu haber.

213
Mehmet Kılıç:

gevurlards bile absürt olan şey Müslüman ülke Türkiye serbest ve çağdaşlık simgesi

Yanıtla38356
Murat Celik:

Türkiye sahillerine gelsinler sorun yok

Yanıtla52195
İSMAİL KILINÇ:

B beraber yapmak isterim sorun yok

8419
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title