Haberler

ABD'de dehşete düşüren olay! Polis, "Sahte" silah doğrultan 13 yaşındaki çocuğu öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Amerika Birleşik Devletleri'nde polis ekipleri, silahlı soygun soruşturması kapsamında iki çocuğu durdurdu. Çocuklardan biri kaçarken cebinden "Sahte" silah çıkardı ve polise doğrulttu. Polis memurları ise 13 yaşındaki çocuğu vurarak öldürdü. Olay, tüm detaylarıyla polisin göğüs kamerasına anbean yansıdı.

ABD'de polis, bir silahlı soyguna ilişkin düzenlediği soruşturma kapsamında iki çocuğu durdurdu. Çocuklardan birisi kaçmaya çalıştığı sırada cebinden silah çıkardı. Polis ise çocuğa ateş açarak öldürdü. Yapılan incelemede çocuğun yanında bulunan silahın sahte olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA SIRASINDA ÇOCUKLARI DURDURDULAR

ABD'nin New York eyaletinin Utica kentinde polis, 28 Haziran'da bir silahlı soyguna ilişkin soruşturma kapsamında iki çocuğu yerel saatle 22.00 sıralarında sokakta durdurdu.

CEBİNDEN TABANCA ÇIKARINCA VURULDU

Polisin soru sorduğu sırada çocuklardan biri kaçmaya başladı. Utica Polis Departmanı'ndan 3 memur, çocuğu kovalamaya başladı. Nyah Mway adındaki çocuk, kaçtığı sırada cebinden bir tabanca çıkardı. Ekipler, silah çeken çocuğu vurarak etkisiz hale getirdi.

POLİS, OLAYIN TÜM KAYITLARINI PAYLAŞTI

Utica Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, "Vücut kamerası görüntülerinde de görüleceği üzere, memurlar Nyah Mway'in üstünü aramak istediklerinde Mway hemen kaçmaya çalışmıştır. Kaçarken vücudunun ön kısmından GLOCK marka bir 'replika' tabanca çıkarmış ve Memur Patterson'ın vücut kamerasındaki 51 ve 53. saniyelerde silahı doğrudan Memur Patterson ve diğer memurlara doğrultmuştur. Şeffaflık taahhüdümüze uygun olarak, şu anda elimizde bulunan kanıtların tamamının kamuoyuyla paylaşılmasını sağlamanın ihtiyatlı olacağını düşündük" denildi.

OLAYIN ARDINDAN PROTESTOLAR BAŞLADI

Yapılan incelemede, çocuğun silahının "Sahte" olduğu tespit edildi. 13 yaşındaki çocuğun vurularak öldürülmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Yüzlerce kişi olayı protesto ederek polis şiddetinin durmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New York Memur Çocuk Hukuk 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkezi atama ne zaman? KPSS-2024/1 tercih kılavuzu! KPSS/1 tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kaç yaşında, nereli? Servet Yardımcı'nın hayatı ve kariyeri TRT SPOR YAYIN AKIŞI: TRT Spor'da bugün hangi maçlar var? 11 Temmuz TRT Spor maçları! Gaga Bulut neden gözaltına alındı, ne oldu? Gaga Bulut kimdir? HAZİRAN 2024 ABD ENFLASYON KARARI | Haziran ayı için ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM YKS (TYT, ATY, YDT) üniversite sınavı sonuç sorguma ekranı (sonuc.osym.gov.tr) HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 11 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? 3. DÖNEM AÇIK LİSE (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN? AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? KPSS DHBT başvurusu ne zaman? DHBT sınavı hangi tarihte, nasıl başvurulur? Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Toplantı ne zaman? Emekli maaşı ne kadar olacak? Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında, nereli? Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm izle | Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda, saat kaçta? Engin Polat ile Dilan Polat kaç yıl hapis cezası alacak? Polat davasında son durum nedir? 11 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU | Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi iller için yağış uyarısı verdi? Wanda Nara ve Icardi ayrıldı mı? Wanda Nara ve Icardi neden ayrıldı, ne zaman boşanacaklar?
1000

Yorumlar (7)

Halkçı:

Gerçek silah da olabilirdi polis bunu bilemez 13 yaşında bunları yapıyorsa 18 sonrasını siz düşünün . yaparlar .

Yanıtla11133
NediyonDegisik:

temizlemis polis hakli. Turkiyede de olmasini diliyorum. acimadan temizlenmeli gerek yok hapse yedirip icirmek yerine gebertilmeli.

Yanıtla792
sade vatandaş:

orada buradaki gibi polise uygunsuz harekette bulunamazsın yoksa polis seni alnının ortasından vurur bir de bunun için madalya alır

Yanıtla473
Sadık:

Bizdede iki Saat laf dökerler silahı bırak diye

Yanıtla038
Halil çağrı Çevik:

Polis doğru olanı yapmis

Yanıtla020
murat dural:

Bu çocuk sizin çocuğunuz olsa aynı şeyi söyleyebilir misiniz?

Yanıtla99
Netherill:

bizim polislerimiz vicdanlıdır. çok sabıkalı olsa bile son ana kadar vurmazlar.

Yanıtla124
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title