Haberler

ABD'li senatör Lindsey Graham, "Rusya lideri Putin'i öldürün" çağrısında bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'nin en ünlü senatörlerinden biri olan Lindsey Graham, Twitter'dan hayretler içinde bırakan bir paylaşımda bulundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme mesajı veren Graham, "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz" ifadesini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna işgali 9'uncu gününe girerken, ABD'li Senatör Lindsey Graham'dan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme çağrısı geldi. Graham paylaşımlarında, Roma İmparatoru Julius Caesar'a ihanet eden Brütüs ve Adolf Hitler'e suikast girişiminde bulunan Albay Claus von Stauffenberg'e atıfta bulundu.

"YOK MU BUNU YAPACAK BİR BRÜTÜS?"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan iki mesaj yayımlayan Graham; ilkinde, "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz" dedi.

ABD'li senatör Lindsey Graham, 'Rusya lideri Putin'i öldürün' çağrısında bulundu

"BUNU SADECE RUS HALKI YAPABİLİR"

İkinci bir mesaj daha paylaşan ABD'li senatör; "Bunu sadece Rus halkı yapabilir. Söylemesi kolay ama yapması zor. Hayatınızın geri kalanında karanlıkta yaşamak, dünyanın geri kalanından yoksulluk içinde tecrit edilmek istemiyorsanız, bunun için adım atmalısınız" ifadelerini kullandı.

ABD'li senatör Lindsey Graham, 'Rusya lideri Putin'i öldürün' çağrısında bulunduABD'li senatör Lindsey Graham.

"DÜNYA İÇİN ÇOK İYİ BİR ŞEY YAPMIŞ OLUR"

FOX News televizyonunun canlı yayınına da katılan Graham, burada da suikast çağrısını yineledi. Graham, Putin'in suikastını gerçekleştirecek kişinin hem Rusya için hem de dünya için "çok iyi bir hizmet" sağlamış olacağını dile getirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Lindsey Graham Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Eren İsmail:

Bu ABD Afganistan Suriye Irak'a saldırırken herşey normaldi. He Putin'in yaptığı doğru değil savaşda herzaman masum insanlar olur fakat en son ağzını açmasi gereken ABD pislikleri.

Yanıtla645
Mira gül :

Şu batılılar kadar iki yüzlü zalimi yok

Yanıtla240
haksız mıyım:

doğu bloku berbat. bütün yaptıkları kendi insanlarını ve diğer halkları köleleştirmek.batıyı da tasvip etmiyorum. ama en azından insan hakları, düşünce özgürlüğü doğudan katbe kat fazla.çin ya da rusyada mı yaşamak istersiniz kanada, AB, abd yada ingilterede mi ?cevap sizde

Yanıtla1019
Halit B.:

haklısın, gerçekten çok haklısın, ama seçimi sadece kötünün iyisi diyerek yapabiliriz. Yoksa Batı tarafı HAK'dır zulüm yapmıyor diyemeyiz

02
Rahim Çalış :

PUTİN BU HERİFİ TEMİZLETİRSE BELKİ KAFASI YERİNE GELİR AMERİKADA KAFA YAPICI MADDE KULLANIMI YASALDIR HERKEZ KULLANIR ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİNDE

Yanıtla815
Erwin rommel:

Sonuna kadar haklı adamın dünya gözünde yok nükleer falan umrunda değil. Bu karaktersiz şu an dünyanın en büyük düşmanı

Yanıtla156
Tahsin Büyükkol:

Adam hakli ama kenfi devletinde gelen gecenler icin neden bir brutus veya Stauffenberg yoktu

Yanıtla317
Hamit Gündoğdu:

Temizlenmesi gereken ABD'nin çirkin politikaları ve ona yön verenlerdir. ABD'nin yaptığı insan dışı katliamların sorumluları öldürüldü veya yargılandı mı?

Yanıtla414
Erkan Eroglu:

Kendine bak önce makamına göre konuş ama işte nerede böyle insan bizden biri dese bunu ortalık karışır

Yanıtla412
Halit B.:

YOK MU BUNU YAPACAK BİR BRÜTÜS? YOK, Eğer olsaydı senin gibileri ortadan kaldırırlardı.

Yanıtla213
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title