Haberler

ABD'li Ünlü Yapımcıyla Yasak Aşk Yaşayan Dadıya Kürtaj İçin Para Ödendi

Güncelleme:
Abone Ol

İngiliz şarkıcı Melanie Brown'un eşi Stephen Belafonte ile ilişkisinden hamile kalarak, kendisine 300 bin lira kürtaj parası ödenen Alman dadının detayları ortaya çıktı.

İngiliz şarkıcı Melanie Brown ve ABD'li yapımcı Stephen Belafonte'nin boşanma davasına damga vuran dadının detayları ortaya çıktı. Alman vatandaşı olan Lorraine Gilles ismindeki dadının Stephen Belafonte yasak aşk yaşayarak bu ilişkiden hamile kaldığı, kürtaj yapılması için 300 bin dolar ödendiği ve kabul etmediği için kovulduğu mahkeme ifadelerinde yer aldı.

7 YILDIR BAKICILIK YAPIYOR

Alman dadı Lorraine Gilles, 7 yıldır ünlü çiftin 3 çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Ünlü çiftin objektiflere yakalanan görüntülerinde Lorraine de görülüyordu. Lorraine'in Stephen Belafonte ile yasak aşk yaşadığı iddiası İngiliz basınına bomba gibi düştü.

ÜÇLÜ İLİŞKİ TEKLİF ETTİ

Mahkeme ifadelerinde de yer alan iddiaya göre, Alman dadı Stephen Belafonte ile ilişkisinden hamile kaldı. Belafonte, eşine doğacak çocuğa sahip çıkmayı ve ilişkilerine dadıyı da katmayı önerdi. Eşinin skandal önerisi İngiliz şarkıcı Melanie Brown'u çıldırttı. Dadıyı kovan Melanie, eşi tarafından tehdit edilmeye başladı.

KÜRTAJ İÇİN 300 BİN DOLAR ÖDEDİ

Kafasına silah dayanarak tehdit edildiğini söyleyen Melanie Brown, dadıyı tekrardan işe almak zoruna kaldığını anlattı. Eşinin dadıya olağanüstü bir maaş verdiğini ifade etti. Eşinin dadıya kürtaj olması için 300 bin dolar verdiğini ve bunu faturalarda dadılık hizmeti olarak gösterdiğini söyledi.

SÜREKLİ YANLARINDAYDI

Bu günlerde basının karşısına çıkan çiftin arkasında hep Alman dadının da olduğu görüldü. Melanie Brown ayrıca, eşinin onu başka bir kadınla üçlü ilişkiye zorladığını da söylemişti.
Alman dadı Lorraine'in 2016 yılında işini bıraktığı ve ünlü bir iş adamıyla evlendiği öğrenildi. Melanie Brown'un iddiasına göre, eşinin bu iş adamının şirketine 60 bin dolarlık ödeme yapmış.

İşte herkesin merak ettiği yuva yıkan dadı;



Kaynak: Haberler.com / Dünya

Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title