Haberler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları 1. Toplantısı'na katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları 1. Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler arasındaki adalet ve yargı konularındaki iş birliği değerlendirildi ve güçlendirilmesine yönelik adımlar konuşuldu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları 1. Toplantısı'na katıldı.

Bakan Tunç açıklamasında, "Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları 1. Toplantısı'nda Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan Adalet Bakanları ile bir araya geldik. Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkelerimiz arasındaki adalet ve yargı konularındaki iş birliğimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk, iş birliğimizin güçlendirilmesine yönelik atılacak adımları konuştuk. 'Birliğimiz Gücümüzdür' şiarıyla Türk dünyasını her alanda kuvvetli kılmak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Yılmaz Tunç Kazakistan Diplomasi Politika Astana Güncel Dünya Yargı Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title