Haberler

Air Vistara Havayolları'na ait uçak bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan- Almanya seferini yapan Air Vistara Havayolları'na ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. 247 yolcu ve mürettebat tahliye edilirken bomba imha uzmanları uçakta arama yapıyor.

HİNDİSTAN- Almanya seferini yapan Air Vistara Havayolları'na ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. 247 yolcu ve mürettebat tahliye edilirken bomba imha uzmanları uçakta arama yapıyor.

Hindistan'ın Mumbai kentinden Almanya'nın Frankfurt kentine gitmek için havalanan UK27 sefer sayılı Air Vistara Havayolları'na ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Havalimanın çok sayıda polis, jandarma, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem aldı, havalimanı personeli ve vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı, uçaktaki 247 yolcu ve mürettebat tahliye edildi. Uçağa giren bomba imha uzmanları arama yaparken, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de çalışmaları yakından takip etti.

Bomba uzmanlarının uçaktaki aramaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Erzurum Havalimanı Havacılık Hindistan Güvenlik Almanya Ulaşım Güncel Dünya Ulaşım Güvenlik Havacılık Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title