Haberler

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin ailesi zengin oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Almanya'nın Elmshorn Kenti'ndeki evlerinin bahçelerine 3.7 kiloluk göktaşı düşen Türk asıllı Şahin ailesi, bu parça için 200 bin Euro'luk (yaklaşık 4 milyon 300 bin TL) teklif aldı. Göktaşını bir kasada sakladıklarını belirten baba Mahmut Şahin, bu göktaşının şimdiye kadar Schleswig Holstein eyaletine düşen en büyük göktaşı olduğunu söyledi.

Almanya'nın Elmshorn kentinde yaşayan Şahin Ailesi filmlerde bile yaşanmayacak bir hikayeyle karşı karşıya. Heyecan ve sevinci bir arada yaşayan ailenin bahçesine 3.7 kilo ağırlığında bir göktaşı düşerken, değerinin ise tam 200 bin euro (yaklaşık 4 milyon 300 bin TL) olduğu ifade ediliyor.

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin Ailesi zengin oldu

BAHÇEDE BÜYÜK BİR DELİK KEŞFETTİLER

Kahve içmek için bahçeye çıkan aile üyelerinin büyükçe bir delik keşfetmeleri sonrasında ortaya çıkan olayla ilgili konuşan baba Mahmut Şahin, "Ama kızlarım mıknatısla test yapılmasını istedi. Çünkü göktaşının, çarpmadan saatler sonra bile manyetik kaldığını biliyorlarmış. Normal kayalar ya da taşlar böyle olmuyor" ifadelerini kullandı.

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin Ailesi zengin oldu

"GÖKTAŞINI BİR KASADA SAKLIYORUZ"

Almanya dışından çok sayıda teklif aldıklarını belirten Şahin, en yüksek teklifin ise 200 bin euro olduğunu belirtti. Göktaşını bir kasada sakladıklarını ve başkaları tarafından görünüp incelenmesinin de önemli olduğuna vurgu yapan Şahin uzmanlardan edindikleri bilgiye göre bu göktaşının şimdiye kadar Schleswig Holstein eyaletine düşen en büyük göktaşı olduğunu söyledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Mahmut Şahin Schleswig Almanya Baba Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

İbrahim Demirel:

Neden avrupaki insanların kazandığını Türk parasını vuruyorsunuz anlamıyorum. Ben 2500 euro alıyor, 1000 euro kira veriyorum. İyi o zaman madem Türk parasına vuruyoruz. ben aylık 1 1 daireme, 22 bin TL kira veriyorum.

Yanıtla147257
Kemal Duran:

Bende burda 19.000 tl maaşla 12.000 kira veriyorum...benim elime kalanı sen euro dan hesaplayıver..hangimiz haklı

2369
Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi:

Siz buraya gelin ,asgari ücreti 8500 TL ,kira 15000 tl

00
mahalle sakini:

Amaç bağcıyı dövmek, çünkü bağcı müslüman, bunlar İslam düşmanı, bunlarda akıl yok düşünmezler.

00
Hakan Arslanoglu:

Göktaşı benim bahçeme düşse, kafama düşerdi zengin oldu ama parayı göremeden öldü haberi olurdu.

Yanıtla8363
Volkan Esen:

Yeyip icmeyi ayyasligi soyunmayı cagdaslık sanirsin demiraglarla ördük yurdu şarkı söylersin bir ilceden digerine demiraglarla gidemezsin .... heykelcileri bas taci edersin sanat sanirsin sinama tyatro ile uyuturlar ...simdide üşenmeden almanin masini heaaplarsin kendie kiyaslarsin cookkk beklerisin

Yanıtla18076
Hasan Tahsin:

zengin mi? istanbuldan bir ev almiyor o para

Yanıtla32150
Dr.Kimbel:

Istanbuldaki bir ev degeri ile paristen iki ev alirsin tek farki istanbuldaki ev deprem olmadan kendiliginden yikilir paristeki evler 100 sene sonra dokunulamaz degistirilemez müze olur fark bu

21
Orcun Yazicioglu:

Alamanci her zaman paragoz :D

Yanıtla4987
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yakında elinden alırlar iyi ifşaa ettiniz aferin :)))

Yanıtla1422
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title