Haberler

Almanya'nın Solingen kentinde festivale bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Güncelleme:
Abone Ol

Almanya'nın Solingen şehrinde bir festivale düzenlenen bıçaklı saldırıda en az 3 kişi öldü, 6'sı ağır 7 kişi de yaralandı.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentindeki bir etkinlikte düzenlenen bıçaklı saldırıda en az 3 kişinin öldüğü bildirildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre, Solingen'deki şehir festivalinde bir kişi, insanları rastgele bıçakladı. Saldırganın olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedildi.

EN AZ 3 KİŞİ ÖLDÜ

Solinger Tageblatt gazetesinin haberinde, saldırının Solingen şehrinin 650 yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen festivalde gerçekleştiği belirtildi. Haberde, saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 7 kişinin yaralandığı aktarılarak, polisin halktan şehir merkezini terk etmelerini istediği kaydedildi.

Alman Haber Ajansı DPA'nın da polis çevrelerine dayandırdığı haberde, şüphelinin henüz yakalanmadığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Dünya

Güvenlik Solingen Solingen Almanya Almanya 3-sayfa Dünya Güvenlik 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Naci Büyükkal:

Buyrun işte! Ülkemizin değerini ve kıymetini bilin.. Avrupa iç savaş başlıyor. Bizim gençler Avrupa hayali kuruyor. Kıymetli Cumhurbaşkanımız sizin için çok çalışıyor. Hizmet ediyor. 22 yılda Ülkemize Adalet,barış, eşitlik,bereket getirdi. ^_^

Yanıtla441118
Bozkurtlar Ulusun:

Şimdi baktım, 2023 yılında Türkiye de 2318 kişi silahli saldırı ile öldürülmüş.

25152
Cemalettin Solaçeken :

İç savaş mı. Daha geçen hafta Bingöl'de aynısı olmadı mı, sonra da Eskişehir'de, burda da iç savaş çıktı da haberimiz mi yok..

19106
İlhan Fırat:

Cehaletin karşısında saygıyla eğiliyorum

866
Taş:

Naci bey ne yiyip ne içiyorsunuz siz böyle adeta barış güvercini sevgi kelebeği aşk çiçeği gibisiniz, Adana Samsun Denizli İstanbul İzmir gibi gelişmiş metropollerde saldırı sonucu günlük ölüm oranı en az 5’er kişi

627
ENSON:

Saldırgan yada saldırganlar Müslümansa bu saldırının adı İslami teröri derler ( olur ) saldırgan Almansa Psikolojik hasta olur her zaman olduğu gibi, İki yüzlü Alman basını ve medyası, Bunların birde BILD gazetesi yatar kalkar Türk düşmanlığı yapar, Almanya dan Bir bilgi daha vereyim genç bir gazeteci işe başlamadan önce ülkesini karalamayacağına kötülemeyeceğine ve Almanya sırlarını başka ülkelere vermeyeceğine dair İmza atması gerekiyor aksi halde hiç bir yerde iş alamaz, Ama başka ülkeleri karala o ülkelerin içine sıza bilir ve ülkelerde iç savaş çıkara bilirler…. Almanya olayları ört bas etmede çok başarılıdır. Türk basını ve medyası tam tersi özellikle Sol basın Sol medya resmen kendi Ülkesini karalamada bir numara Sol basın Türkiye’de iç savaş çıkması için harıl harıl çalışıyor… Bazı olayların yazılmaması görüntülenmesi gerekirken bizim kiler tam tersini yaparak ülkesini yerden yere vuruyor batı da bunları alkışlıyor çünkü istedikleri oluyor.

Yanıtla1568
Casus:

Türkiye de Türkler Suriyelileri neden sevmiyorlarsa Almanlar da aynı sebeblerden türkleri sevmiyorlar!!

11
Laikyobazputer:

Ohh

Yanıtla166
Abdullah KARAMAN:

Almanyadayız kimse bize karışmaz deyip İslam'a hakaret edenler düşünsün. bu din sahipsiz değildir. insanların bu kadar saldırgan olmalarına siz sebep oldunuz.

Yanıtla135
Abdullah KARAMAN:

Herkes birbirinin inancına saygılı olsa dünya ne kadar güzel olur.

Yanıtla27
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title