Haberler

Ankara'da Avrupa Günü Kutlandı

Abone Ol

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini, 9 Mayıs Avrupa Günü Dolayısıyla Resepsiyon Verdi. Resepsiyona Bazı Bakanlar ile Çok Sayıda Yabancı Misyon Temsilcisi Katıldı.

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini, 9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla resepsiyon verdi. Resepsiyona bazı bakanlar ile çok sayıda yabancı misyon temsilcisi katıldı.

SHERATON Oteli’nde düzenlenen resepsiyona Marc Pierini, eşi Ann Marie Pierini ile birlikte ev sahipliği yaptı. Pierini çifti konukları kapıda karşıladı. Geceye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in yanı sıra, Almanya, Fransa, İngiltere, Kanada, Avustralya gibi çok sayıda ülkenin temsilcisi katıldı. Resepsiyonda Davutoğlu ve Bağış; Pierini, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz ve AB Dönem Başkanı Çek Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Eva Filipi ile sohbet etti. Resepsiyon için oldukça geniş bir mönü hazırlanmıştı. Türk ve dünya mutfağından yemekler ve içecekler açık büfede servis edildi. Resepsiyona katılan konuklar içkilerini yudumlayarak, koyu sohbetler gerçekleştirme imkanı buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title